Vi støtter Norges beste damer!

Bastionen har i snart 30 år stått last og brast bak Lyns herrelag. Laget har gitt oss mange gode og spennende opplevelser. På rekordtid har også damelaget vokst betydelig og er nå klubbens flaggskip i øverste divisjon på kvinnesiden i Norge.
Tidlig på 2000-tallet herjet herrelaget i Tippeligaen som Tippeligaens yngste lag. Nå er det damelaget som herjer som det yngste laget i Toppserien. Laget består at unge ambisiøse spillere i rask utvikling. Tekniske ferdigheter med vilje til å angripe, samt en enorm lagmoral, gjør det morsomt å følge damene.


Til helgen spilles første hjemmekamp og sammen med Lyn har vi blitt enige om å jobbe for fulle tribuner på Kringsjå på sikt. I dag er dette vanskelig på grunn av pandemien og til førstkommende hjemmekamp er det kun lov med 50 tilskuere. Disse plassene går til de med sesongkort og sponsorer – se under hvordan du kjøper sesongkort.
De unge spillerne har lenge ønsket litt stemning på hjemmekampene for å få en ekstra hjemmefordel, og i våres har vi og Lyn gått sammen for å se hvordan vi kan få til dette. Det er klart Norges beste damer fortjener support fra tribunen.
Som et pilotprosjekt har Mathia Olivia Selinger sagt seg villig å koordinere – ta de første små skrittene – for å bygge en ny supporterkultur rundt laget. Samle nye unge og gamle Lyn-supportere på tribunen og skape nye bastionærer. Dette vil nødvendigvis ta noe tid, men vi starter opp nå i 2021.
Ønsker du å ta del i denne oppbyggingen, så er det bare å møte opp på hjemmekamp på Kringsjå denne sesongen.


Sesongkort
Som nevnt spilles helgens hjemmekamp foran kun 50 tilskuere og vil være kun for de med
sesongkort, samt sponsorer. Sesongkort kan du kjøpe via denne linken (TicketCo). Benytt promokoden «lynmedlem» og få 100 kroner avslag på sesongkortet. Det gjelder kun frem til fredag.

 

Heia Lyn!

FOTO: BillyBonkers