Vi skal bli konger i tredje

Det er ikke hver dag man ser en klubb feire som vi gjorde etter et nedrykk, men det er ikke hver dag et magisk lag som Lyn rykker ned heller. Når Aftenposten ringte oss rett etter lørdagens kamp, så lurte de på hvorfor i all verden vi feiret, vi rykket jo ned. Svaret var enkelt, vi feiret en fantastisk høstsesong, vi feiret oss selv og gjør oss klare til jubelsesongen 2016. Vi gir oss aldri, vi skal rett opp igjen!

Media, såkalte eksperter og de andre Oslo-klubbene snakker hele tiden om hvem som er nest best i byen. Med Kåffa i 1. divisjon neste år, så er de utvilsomt nummer to akkurat nå. Men hvorfor er det så viktig å være nummer to? Nest best, femte best eller tiende best, hvem bryr seg? Så lenge vi ikke er det beste, så bryr i hvert fall ikke vi oss. Ingen av de andre kan måle seg med engasjementet rundt vår kjære klubb. Selv i en Oslo-avdeling i år har vi til gode å møte motstand på tribunen. Finnes Kåffa-profetene i det hele tatt? På Torshov er det tydeligvis okser på rømmen, for vi så knapt noen på tribunen. Grorud, hva er det? Og på Kjelsås klapper ikke de fremmøtte for scoring engang.
Nei, så lenge Lyn befinner seg på nivået de har gjort de siste årene, blir vi pent nødt til å skape alt liv på stadion selv. Det har vi klart veldig bra hittil, neste år skal vi fortsette med det.

Lyn - Holmen 2015 Foto: Lars Opstad

Vi skal bli konger i tredje! Foto: Lars Opstad

Sist vi var i 3. divisjon kom det 11 225 tilskuere på Bislett da vi møtte søpla i 1. runde i cupen. Serien vant vi overlegent med 15 poeng ned til 2. plassen. Birger scoret 30 av 100 mål, og vi slapp kun inn 13. Nå er vi tilbake, men 3. divisjonsnivået har blitt bedre siden 2012, så vi skal ikke tro vi kan leke oss like lett igjennom denne gangen. Men ingen grunn til å tvile, for sammen skal vi bli konger i tredje – igjen.

I kveld klokken 20.00 er det informasjonsmøte i Lyn Toppfotball. Veien tilbake til toppen av norsk fotball. Vi håper så mange som mulig tar seg turen opp til klubbhuset for å få det med seg.

Agenda:
1. Informasjon om styrets behandling av potensielt samarbeid med Aksjeselskap
2. Presentasjon av femårsplan for å bringe Lyn Toppfotball tilbake til eliteserien
3. Informasjon fra trenerteamet, Mikal Aaserud og Tresor Egholm om planene for A-laget neste sesong
4. Informasjon fra OljaLyn om dugnad for å samle inn midler til arbeidet med å bringe Lyn Toppfotball tilbake til eliteserien.

Til slutt ønsker vi å takke spillere, trenere, støtteapparat og ikke minst alle på tribunen for den magiske stemningen vi alle var vitne til på lørdag. Når vi først skulle rykke ned, så gjorde vi det med stil.

Vi ses på informasjonsmøtet i kveld!

Media om Lyn-festen på lørdag:
Aftenposten
Dagsavisen
Journalen

Bastionen og Lyn-gutta feirer høstsesongen sammen (Foto: Lars Opstad):
[acx_slideshow name=»Lyn Holmen 2015″]