Vi ønsker dine bidrag til Lynsjern

Lynsjern er Bastionens offisielle medlemsblad, et blad dere som betalende medlemmer strengt tatt har krav på å få tilsendt tre ganger i løpet av en sesong. Dette har dessverre uteblitt de siste årene, dette vil vi nå rette opp i. For at du igjen skal få Lynsjern i postkassen din før 2016 er historie, har vi imidlertid behov for nettopp dine bidrag.

Vi heier unektelig på en klubb det skjer mye i og rundt hvert eneste år. Opprykk og nedrykk, bortekamper til nære og avsidesliggende strøk, stadiondiskusjon, økonomisk tullball, samt mye, mye mer, har blitt en vane på vår divisjonsturnè, som enda ikke er på langt nær ferdig. Har du tanker/synspunkter på hva som skjer i Lyn eller Bastionen, som du også ønsker å dele med andre? Har du kritikk, negativ som positiv, til hvordan ting gjøres i og rundt klubben vi heier på, eller i Bastionen? Har du vært utenlands på fotballkamp og sitter igjen med et behov for å fortelle oss andre om hva du opplevde, for eksempel i form av tribune –eller supporterkultur? Kanskje er du en ivrig fotograf, som dermed sitter på flotte bilder fra de senere års tribuneliv?

Ta pennen fatt og skriv en kronikk, artikkel, reisebrev, eller send for den saks skyld inn fete bilder av Lyns tribuneliv de siste årene, da vel! Alle bidrag kan sendes til styret[at]bastionen.no og mottas med stor takk! Har du spørsmål i retning av hva vi mer konkret er interessert i, kan disse sendes til samme e-postadresse, men her er det lav terskel for å sende inn saker. Og husk; er du nervøs for rettskriving og denslags, tar vi oss mer enn gjerne av det – det viktigste er at du realiserer dine kreative ferdigheter i form av Lyn -og/eller Bastionen-relatert stoff. Tidligere var det slik at Lynsjern hadde en fast redaktør. Denne gangen tar Bastionen-styret i utgangspunktet alt ansvar, men ideellt sett skulle vi gjerne latt ansvaret for bladet være hos andre, si derfor fra dersom du ønsker å styre med det mer administrative rundt utgivelse og produksjon.

Heia LYN!