Velkommen til ny hjemmeside!

På lørdagens kick-off kunne vi presentere nye Bastionen.no. I dag, tirsdag, er den oppe!

I mange år har Bastionen.no vært et flott møtested for oss Bastionærer og det er selvsagt vemodig å gå bort fra det tradisjonsrike designet som har vært der i alle år. Men vi følte det nå var på tide med en forandring.
For det første har det vært veldig klomsete å skrive og legge ut nye saker, det tok mer jobb enn og faktisk skrive saken. For det andre er det viktig å henge med i utviklingen. Blant annet var ikke nettsiden responsiv mot mobil og nettbrett. For det tredje bestemte vi i styret oss tidlig for at vi skal prøve å få til en ny start. Den startet på lørdag, og det ble en flott fest!

Men vi ga oss ikke med én overraskelse på kick-offet. Vi kunne også avsløre at det blir trikketur til Skeid-kampen fredag 1. mai. Påmelding kommer allerede i løpet av denne uken. Det holdt heller ikke med to overraskelser, vi kontaktet flere tidligere Lyn-spillere som ønsket å ønske Bastionen og Lyn lykke til med årets sesong. Vi dro rundt til flere og filmet de, mens andre fikk vi tilsendt klipp av. Filmen kan du se i sin helhet under.

Vi vil takke for en fantastisk kveld og tusen takk til alle som kom og gjorde kvelden komplett! En ekstra stor takk til Fyrstikk og Pats One som spilte for oss, til Trond Andersen og alle spillerne som tok turen og selvfølgelig alle som bidro med videohilsen!

Håper alle er klare til sesongstart førstkommende søndag klokken 18 mot Grorud!