Tusen takk for innsatsen, Trikkis!

Foto: Lars Opstad

Mikkis og Tresor gir seg som a-lagstrenere. Foto: Lars Opstad

På lørdag kom nyheten om at Mikkis og Tresor gir seg som a-lagstrenere. Vi i Bastionen bøyer oss i støvet og sier tusen takk for halvannen sesong med nesten utelukkende positive resultater!

Det var ikke mange tegn på at høstsesongen 2015 skulle føre med seg noe annet enn tidenes mest fortjente nedrykk for Lyns del. I ettertid kan man snu litt på det, og heller påstå at det laget som rykket ned så absolutt hadde fortjent å bli værende på nivå tre også i 2016. Mye av “skylda” for det har trenerteamet Mikkis og Tresor. Maken til høstsesong skal man lete lenge etter!

2016 skulle ikke bli noe dårligere. Lyn har levert en bunnsolid sesong og tatt et meget fortjent seriemesterskap, på tross av at det ikke manglet på mentale utfordringer dette året vi nå snart har gjort oss ferdige med.

“Trikkis” har rett og slett vist seg som et tilnærmet perfekt trenerteam, og vi kan ikke annet enn å prise oss lykkelige over at de i det minste blir værende i Lyn-systemet, som trenere for 02-årgangen. For oss supportere er det heller ikke noe minus at de blir å se på tribunen i tiden framover heller.

Kort sagt; tusen takk for innsatsen, begge to! Vi sees på tribunen i 2017!
Heia Lyn!