Superuke i vente!

Lyn tjuvstartet sesongen med to ekstremt viktige seire i kvalifiseringsrundene til NM. Nå nærmer seriestart seg med stormskritt – om noen dager braker det løs, folkens! Her følger endel informasjon om denne, samt om Bastionens tradisjonsrike avsparksfest.

Både Lyn og Bastionen må kunne si seg fornøyde med årets sesongstart. Med tanke på omleggingen i seriesystemet er vi i Bastionen inneforståtte med at NM potensielt vil være gulroten for flere supportere i år. Dette var tydelig i kampen mot Konnerud, der vi fylte bussen til randen i tillegg til godt oppmøte fra en mengde Lyn-fans som tok seg dit på egenhånd. På påfølgende match “hjemme” på Røa satt seieren lengre inne. Da Karbon til slutt måkte ballen i mål fra langt hold utløste det gledesscener som vel må kunne sies å illustrere hvorfor man hver eneste lørdag eller søndag våkner opp med èn tanke i hodet; “det er match!”. Nå venter en spennende kamp mot Tippeliga-klubben Tromsø i 1. runde, hjemme på Bislett stadion. Der forventer vi at alle med Lyn-hjerte kjenner sin besøkelsestid og viser «Gutan» at det fortsatt er liv i oss. Vi kommer tilbake med mer når vi nærmer oss kampen.

På tross av å være blant de største favorittene til å vinne avdelingen vår i år, er det, som vi har skrevet før, slik at sesongen nok kan bli tøffere enn flere av oss tror – det er mange lag som vil kjempe hardt for å komme på topp fire, og slik sikre seg billett til neste års tredjedivisjon. Selv om de færreste tipper Manglerud/Star som en potensiell utfordrer, vet vi av erfaring at alle lag som møter Lyn i de lavere divisjoner anser disse kampene som et høydepunkt. Her får vi ingenting gratis. Lyns spillere setter umåtelig pris på engasjementet og trøkket Bastionen skaper i hver eneste kamp Lyn spiller, dette trøkket er en viktig grunn til at våre helter trekker verdens vakreste drakt over hodet før hver match, og ikke en eller annen vederstyggelighet istedenfor. På Manglerud skal vi fortsette trenden – vi skal fylle buss, vi skal lage fest, og gutta på banen skal banke gørra ut av M/S! Bastionen setter opp buss også til denne og sammen skal vi sørge for at årets seriestart blir en eneste stor fest!

Før den tid kommer, er det duket for Bastionens årlige avsparksfest. Som tidligere år sparker vi sesongen i gang med fest og moro, denne gangen på Scotsman i Karl Johan. Vi beklager sen info om denne, helst skulle vi vært langt tidligere ute, men problemer med å finne egnet sted samt et rekordsent årsmøte bidro til noen logistiske problemer. Datoen for dette blir fredag 8. april, sånn sett går vi på den annen side ut fra at ingen Lyn-folk er bortreist, i og med at seriestart kun vil være et døgn unna. Siden det er kamp dagen etter, kjører vi i gang rett etter jobb og går i gang allerede 17.00. Fra klokken 18 vil årets spillerstall presenteres, så kom i tide. Dette blir altså en mulighet for å få litt bedre kjennskap til nye og gamle fjes som skal briljere på Bislett-matta i år. Den oppmerksomme leser vil her kanskje klø seg i nakken og undre seg over hvorvidt det er tilrådelig at Lyns a-lag tar turen ut på byen et døgn før seriestart – da kan vi informere om at nettopp derfor vil spillerne komme i gang tidlig, og vil bli jagd i seng av Mikkis og Tresor i forsvarlig tid. Det er derfor å anbefale at man dukker opp allerede når festen starter 17 (senest 18).OBS! Aldersgrense 20 år fra klokken 20.00.

På lørdag reiser bussen kl. 15.00 fra busslommen ved Bislett stadion, så vi kan starte å backe opp gutta allerede før kampstart.
Turen koster 50 kroner for alle. Hvis du ikke har betalt årets kontigent, så vil det også være mulig på bussen. 300 for vanlig medlemskap og 750 for familiemedlemskap. Vi tar både kort og kontanter. Påmelding finner du nederst på denne siden.

Vi gleder oss som ville dyr på savannen til årets sesong, det håper vi du gjør også. Bli med på moroa – bli med til Scotsman på fredag og Manglerud lørdag!
Heia Lyn!