Skjetten away! (Bussen går fra Ullevaal Stadion!)

Allerede tre dager etter kveldens hjemmekamp mot Grorud 2 står Skjetten på motsatt banehalvdel. Vi snakker toppoppgjør mot et av avdelingens sterkeste lag, lørdagskamp og ikke minst en av få kamper vi får i år med såpass avstand at bussing følger som en naturlig komponent.

Etter matchen mot Grorud 2 i kveld, er vi så bråkjekke at vi regner med at Lyn er der de hører hjemme – på toppen av tabellen. En tabellplassering vi helst ser at beholdes sesongen gjennom. For at så skal skje må både spillere og supportere trå til allerede førstkommende lørdag. Skjetten har åpnet sterkt, med to seire, en uavgjort og ett tap, og vil høyst sannsynlig være å se i toppen av tabellen også i oktober.

Lørdagens bortekamp er, ved siden av Lommedalen-kampen i slutten av juni, muligens eneste gjenværende kamp vi setter opp buss til i hele år, så meld deg på! Vi elsker buss, vi elsker deg og helst skulle vi saumfart hovedstaden sammen annenhver helg. Erfaringsmessig er det imidlertid slik at folk flest velger Ruter eller personbil, eventuelt gåing, som framkomstmiddel når avstandene gjennomgående er så korte som de er på nivå fire. Skjetten er et hederlig unntak – da skal også bussen fylles! På grunn av diverse omstendigheter har vi ikke fått tak i noen bussjåfør før nå, derfor kommer påmeldingsskjemaet såpass sent. Dette gjør at vi er nødt til å kreve et visst antall påmeldte innen fredag for at bussen skal bli noe av. På bakgrunn av dette settes det usedvanlig stor pris på raske påmeldinger, slik at vi raskest mulig får gitt beskjed til den særs heldige bussjåføren vi har valgt ut til å føre oss trygt fram til tjukkeste traktorland i Akershus. Pris for turen er en hundrelapp. På grunn av Holmenkollstafetten reiser bussen fra Ullevaal Stadion (busslomma i Sognsveien), med avreise 15.00. 

Det er ekstremt viktig at folk møter opp presist, bussen har ikke mulighet til å bli stående på bussholdeplassen!

Vi gleder oss til en knalltøff bortekamp, med like knalltøffe bortesupportere!