Serieavslutning med et smell!

Lørdag 22. oktober skal Bislett Stadion igjen snus på hodet!

Husker du Lyn-Holmen (Aftenposten om kampen) i fjor høst? Du vet den kampen der snaut 1000 hakkende sprø Lyn-supportere, sammen med 11 like hakkende sprø Lyn-spillere, feiret som gale etter at nedrykket til 3. divisjon var et faktum. Den kampen der Bastionen stormet banen og lekesloss om å få gitt spillerne flest mulig klemmer. Det var den kampen Lyn vant 9-2 til tross for at all fornuft skulle tilsi at man heller lå med hodet begravd under jorda. Til tross for nedrykket viste denne kampen hva som er det beste med Lyn og Bastionen; at vi ikke er en gjeng som henger med hodet i tunge stunder, eller som gir opp framtiden på grunn av et nedrykk. Mot Lommedalen i årets siste seriekamp er det riktignok ikke et nedrykk som blir resultatet av det hele, nå har vi faktisk noe å feire og se fram til! Dette er også den eneste forskjellen Lommedalen-kampen har fra Holmen-kampen. Resten gjør vi på samme måte!

Lyn har vært suverene i årets 3. divisjonsavdeling. Det har riktignok vært en del rusk i maskineriet, men pokker heller, det er ikke så rart når bagasjen man har med seg er et nedrykk og et fotballting som er egnet til å ta motivasjonen fra enhver optimist. Utover høsten har årets Lyn-lag vist fram mer og mer av hva som er potensialet deres. Det er tydelig at ingen har gitt opp håpet om å få være med i en stall som i 2017 skal kjempe om et opprykk, der den sportslige konkurransen blir svært tøff. Det er derfor på tide at vi supportere viser noe av det samme, for selv om det er lite ved sesongen 2016 som innbyr til fest og dans er det ingen grunn til å tro at dette ikke gjelder spillerne heller. Forskjellen er at de ikke kan ta seg fri en fredag, lørdag, søndag eller mandag i blant. De må rett og slett pakke bagen og ta turen opp til Bislett, Kringsjå, Røabanen eller Hemingbanen hver eneste gang Lyn har hjemmekamp, akkurat som de må ta turen opp til enhver t-banestasjon på linje 5 mot Vestli hver eneste gang Lyn har bortekamp.

Vi kan det å feire! Foto: Lars Opstad

Vi kan det å feire! Foto: Lars Opstad

Vi ønsker å gi årets spillerstall og trenerteam den avslutningen de i aller høyeste grad har fortjent, men som de med få unntak har fått i år. Lyn-Lommedalen 22. oktober klokken 14.00 er med andre ord ingen anledning å ta seg fri på. Om du i kalenderboka har skrevet “hytta”, “fjelltur”, “harrytur” eller “Kroatia” endrer du derfor dette snarest til Lyn-Lommedalen. Vi håper på 1000 tilskuere og et yrende liv fra Bastionen i samfulle nitti minutter. Spre ordet til hele Oslo, vi vet at det bor en Lyn-supporter i mange av de drøyt 600 000 hjem i hovedstaden. Dette beviser vi mot Lommedalen!

Fram til da kan du like godt huke av følgende datoer i boka di:
26.9: Lyn – Skeid 2, Bislett Stadion
01.10: Hasle-Løren – Lyn, Løren kunstgress (Link til Facebook-event)
10.10: Lyn – Strømmen 2, Bislett Stadion (Link til Facebook-event)
15.10: Lokomotiv Oslo – Lyn, Frogner Stadion (Link til Facebook-event)
22.10: Lyn – Lommedalen, Bislett Stadion (Link til Facebook-event)

Heia Lyn – alle gutta!