Så lenge det er håp

Så lenge det er håp skal vi kjempe for hvert mål!
Det kan være at situasjonen til slutt er slik:
Etter at alle poengene er delt ut etter en lang sesong så står det 3 lag på toppen av tabellen, alle med 56 poeng.
Skulle Frigg eller Senja avgi poeng neste kamp, (Finnsnes/Stål) endrer jo det bildet før siste kamp, men vi tror i hvertfall Senja slår Stål. Drømmescenarioet er selvsagt at Frigg taper mot Finnsnes og slår Senja i siste kamp og vi rykker opp på poeng med seier i 2 siste. Viktig at spillerne blir fortalt dette og skjønner at i de 4 gjenstående omgangene så er det 2 ting som gjelder; VINNE ALLE DUELLER og SCORE SÅ MANGE MÅL SOM MULIG.

I går burde vi ledet 5-0 etter 25 min.. noen utrolige enkle misser foran mål men rett skal være rett, 7-1 var et stort steg i riktig retning etter 3 ganske svake kamper (vi hadde vel litt flaks faktisk når vi slo Korsvoll og stjal ett poeng fra Senja)

Hadde alle løpt like mye som Anwar Pellegrino så hadde vi knust alle i denne avdelingen, men fler enn han gjør en solid innsats idag, Haugstad kanskje sin beste kamp og Mikkel er tilbake med tempo og selvtillit, BRA!
Stå på videre gutta, gjør oss stolte med storseier mot Skjervøy så skal vi lage fest mot Harstad på Bislet i siste kamp!

VI GIR OSS ALDRI. UANSETT.