På lørdag avslutter vi med stil

Foto: Lars Opstad

Bastionen skal lage fest på lørdag! Foto: Lars Opstad

Det er to tradisjonsrike ingredienser når Lyn spiller årets siste seriekamp. Det ene er at Bastionen står fram og lager en heidundranes stemning fra første spark på ballen. Det gjorde vi mot Holmen i fjor, det skal vi gjøre mot Lommedalen i år. Det andre er at Bastionen har avslutningsfest. I år blir den på samme sted som vi hadde kick-off i våres; kjelleren på Scotsman. Førstkommende lørdag er det med andre ord bare å huke av som opptatt i den syvende sansen, hvis du ikke alt har gjort det.

Alle er nok samstemte om at 2016-sesongen ikke har vært blant de aller festligste for oss supportere, dette gjelder nok også for en god del av spillerne. Uavhengig av det har Lyn virkelig gjort jobben. Lyn leder nå serien med femten poeng, det er intet mindre enn imponerende, og seriemesterskapet har derfor også vært klart en god stund. Nå er tiden kommet for at vi på tribunen gir alle involverte den hyllesten de fortjener! Vi satser på full fest og champagnefotball fra et lag som nå kan senke skuldrene og spille akkurat den fotballen man ønsker. Det bør bety at alle frammøtte blir vitne til en strålende fotballkamp, som selvsagt ender med en komfortabel Lyn-seier.

Gutta feirer seier foran Bastionen. (Foto: Harald Sollund)

Nå skal seriemesterne hylles. (Foto: Harald Sollund)

Ettersom kampstart er så tidlig som 14.00 ber vi alle om å være på plass innenfor stadionportene senest tyve minutter før kampstart. Deretter er det bare å kjøre på med det vi kan best i drøye nitti minutter; stemning, sang, hopping, flagging, du kjenner greia. Bastionen er landets mest trofaste supportergruppe, nå må vi bevise det, ikke minst for å vise at vi ser fram til en innholdsrik og beinhard 2017-sesong! Før kampstart er det for de tørsteste av oss verdt å merke seg at Store Stå åpner dørene klokka 12. Fukting av strupen, enten det er ved hjelp av vann eller øl, kan være en idé, for etter kampslutt bør du være hesere enn lammet på slakterbenken.

Klokka 16 er årets sesong over hva gjelder det sportslige, men vi holder det likevel gående i noen timer til. Scotsman er stedet. Styret er på plass fra cirka 16.30 og vi håper å se deg der enten allerede da, eller i hvertfall innen 17.30. Spillere og Mikkis ankommer nemlig kjelleren vi har booket en eller annen gang rundt det tidspunktet. De skal videre på ny fest på klubbhuset i løpet av kvelden, så det er med andre ord bedre å ankomme litt tidlig enn litt sent. Ellers kan vi røpe at det blir komfortable priser på både drikke og mat.

Planen din 22. oktober er altså følgende:
12.00 Store Stå åpner dørene.
13.30 Beveg deg mot stadion, huk tak i tilfeldig forbipasserende og dra dem med inn.
14.00 Kampstart!
15.50 Kampslutt! Du er hes, men vil likevel ikke avslutte kvelden riktig ennå.
16.30 Avslutningsfest i kjelleren på Scotsman!

Vi gleder oss stort, det håper vi du også gjør. Sees på tribunen lørdag 22. oktober, 13.30!