Olja Lyn 2017

Bli med å bidra til at vi kan få lignende scener neste høst. Foto: Billy Bonkers

Lyn går for opprykk, nå trenger vi din hjelp!

(Teksten er forfattet av Olja Lyn, et supporterdrevet initiativ for å finansiere Lyns a-lag)

Olja Lyn slo sin egen rekord i fjor, da over 700 000 kroner ble samlet inn. Dette lot Lyn beholde nøkkelspillere, forsterke laget, og sikre et suverent seriemesterskap.

Men det er nå det virkelig gjelder. Overgangssesongen er over, og Lyn skal rykke opp fra 3. divisjon en gang for alle. Den sportslige utfordringen er tøffere, og utfallet langt viktigere. Skal vi legge 13 av 13 motstandere bak oss blir din hjelp avgjørende.

Les også: Lyn åpner på Bislett!

Med dette i mente valgte Olja Lyn å spare deler av fjorårsmidlene. Det har allerede gitt resultater. 17 år gamle Felix Boe-Tangen scoret 9 mål på 17 kamper i fjor, og tross konkret interesse fra øverste nivå signerte han en toårskontrakt med Lyn.

Kort tid etter fulgte signaturen til vår nye hovedtrener. Thomas André Ødegaard storspilte mellom stengene i Lyn fra 1999-2003, og har siden vært med i teamet som tok Strømsgodset fra nedre halvdel av 1. divisjon til serie- og cupgull.

Gaver til Olja Lyn går uavkortet til å forsterke Ødegaards lag. Her er det ingen gammel moro som skal finansieres,
kun kontrakter til spillere som tar oss nærmere målet om opprykk.

Som tidligere år lanserer vi tre ulike nivåer:

Gull – 10.000 kr eller 1.000 kr /12 mnd
Sølv – 5.000 kr eller 500 kr /12 mnd
Bronse – 2.000 kr eller 200 kr /12 mnd

Gaver til idrettslag opp til kr 30 000 er fradragsberettiget på ligningen påfølgende år. Alle som har bidratt i 2016 vil få en separat e-post om fremgangsmåte.

Vi vil i disse dager ringe rundt og oppfordre tidligere givere til å bli med videre. Har du allerede bestemt deg kan du registrere ditt bidrag på http://www.oljalyn.no/ eller sende en e-post til post@oljalyn.no. Innbetalinger skjer til:

Lyn Fotballs Venner
Kontonummer: 6039 06 41780

Det er viktig at innbetaling merkes med fullt navn.

Tusen takk til alle som vil hjelpe oss å gjøre 2017 magisk!