Nytt møtested før kamp og litt hva som skjer fremover

Som sikkert de fleste allerede har fått med seg, så legger Katedralen Pub og Spiseri ned for denne gang. Katta har vært vårt møtested før og etter kamp i noen år nå, men nå har vi blitt nødt til å finne et nytt sted. Siden vi er midt i sesongen og det er få alternativ i nærområdet som oppnår våre ønsker, så har vi i første omgang valgt Store Stå ut sesongen. Vi har hatt en hyggelig prat med de og de ønsket oss hjertelig velkommen. De forsikret oss også om at det er lenge siden det var en pub for østkant-gruff. Vi håper gangavstanden til Bislett og en uteservering med sol, kan bidra til at det kommer enda flere innom både før og etter kamp. Hjemmekampen mot Senja lørdag 4. juli blir første sjanse.

Foto: Sanna Kristine Støvne

Litt om hva som skjer fremover
Siste hjemmekamp før sommerferien er som sagt lørdag 4. juli. Men fotballferien starter ikke helt enda. Lørdagen etter reiser laget til Holmen for å jakte 3 livsviktige poeng. Her planlegger vi å sette opp en buss med avgang på formiddagen, for å så finne en fin plass til grilling og bading i nærheten av stadion. Vi er veldig vær-avhengige for at dette skal bli bra, men vi satser på det beste. Påmelding kommer snart, så følg med.

Så tar vi en velforijent sommerferie, i hvert fall vi supportere, som har gjort en super jobb fra tribuneplass. Takk til alle som har bidratt til det!

Høstsesongen braker løs allerede 2. august, da reiser vi til Grorud for å revansjere tapet i serieåpningen. Forhåpentligvis har Lyn forsterket stallen med noen nye signeringer også.

Deretter venter to hjemmekamper på rad. Først ut er Stabæk 2, mandag 10. august, før Skeid kommer på besøk søndag 16. august til 18.00 kamp.

I tillegg er august også tiden for Bastionen Cup. Den vil vi annonsere så snart som mulig og åpne for påmeldinger.

Som dere skjønner så skjer det mye i løpet av sommeren, så følg med!

Se også:
Vi trenger din hjelp til å oppdatere medlemsregisteret vårt Hjelp oss og bli med i trekningen om Klovner i Kamp-billetter.