Nå starter alvoret

Nå starter alvoret

En uke har gått siden vi endelig var tilbake på tribunen og ga våre nye og gamle helter gåsehud. Stemmene begynner endelig å komme tilbake etter og ha vunnet tribunekampen overlegent. For det var faktisk ingen tvil. Media har skrytt oss opp i skyene og var mektig imponert over tribunelivet som ble laget av supporterne fra en klubb i 3. divisjon. Det sies at det var en del i bortesvingen på Bislett også, til og med Eliteseriemotsand, men de brukte tydeligvis energien på noe helt annet.

Cup-kampen var en fin treningskamp for gutta våre, for det var ikke i år vi skulle vinne cupen. Serien betyr alt og med enkeltserie betyr hver kamp enda mer enn normalt. Hvert poeng kan bli avgjørende når vi kun møter hvert lag én gang. Til helgen starter det og vi håper du er klar for en drømmehelg på Kringsjå.

For til helgen spilles det to Lyn-kamper på Kringsjå. Damene starter høstsesongen på lørdag klokken 15.00. Serieleder Sandviken tar turen over fra Bergen og damene håper å overraske.

På søndag er det herrenes tur når Årdal FK kommer besøk til seriepremieren i 3. divisjon. Bent Inge Johnsen og Lyn-gutta ønsker å starte med en seier og gleder seg til å komme i gang. Kampstart er 16.00.

To Lyn-lag som kjemper om poeng – for en deilig følelse! Det er lenge siden sist.
Det er på Kringsjå det skjer denne helgen, så vi oppfordrer til å ta turen for å støtte våre to fantastiske lag.

Lyn Damer – Sandviken
Lørdag 7. august klokken 15.00
Kringsjå kunstgress
Billetter kjøpes på TicketCo: https://lyndamer.ticketco.events/no/nb/e/lyn__sandviken

Lyn 1896 – Årdal FK
Søndag 8. august klokken 16.00
Kringsjå kunstgress

Det er kun noen få billetter igjen og kan kjøpes på denne lenken ved å bruke promokoden bastionen125: https://lyn1896.ticketco.events/no/nb/e/lyn__aardal

Vi sees! Heia LYN!