Nå skal vi avslutte sesongen med fest

Foto: Lars Opstad

Førstkommende lørdag avslutter vårt kjære Lyn 2015-sesongen hjemme på Bislett. Holmen, det eneste laget vi fortjente poeng mot i vårsesongen, men som vi aldri fikk, er motstander. Nå skal det revansjeres!

Vi byr opp til fest! Lyn skal hente inn 17 mål på Ullern, så her er det bare å begynne å score fra første sekund. Vi ønsker å se et offensivt Lyn-lag som går ut i 100 og som vil være med på festen, og det tror vi at vi får. Så finn frem champagnen og gjør deg klar for champagne-fotball fra gutta våre!

Invitér familien og alle dine venner via vårt fb-arrangement.

Foto: Lars Opstad

Slik skal det feires på lørdag. Foto: Lars Opstad

Dessverre ødela den katastrofale vårsesongen mye, og etter kun to poeng de første 13 kampene luktet det nedrykk lang vei. Men trenerskiftet før 10. serierunde viste at det fortsatt var håp. 20 poeng på 12 kamper er fasit etter sommeren. Spesielt den siste innspurten har vært gledelig for oss på tribunen.
Vi kjørte over Ullern borte, og Kjelsås fikk virkelig merke at Lyn mente alvor når de ble slått 2-0 på Bislett. Til og med en veldig sterk seier i Nord-Norge ble vi vitne til i helgen. Vår første seier i nord siden vi slo Alta i 2013. Selvom det var tungt at Ullern vant mot et tafatt 2. lag, så skal vi ikke glemme at vi har hatt en fantastisk høstsesong. Det er den vi skal feire!

Rett etter vi har slått Holmen 16-0 (ca. kl. 15.00) har vi booket av kjelleren på Patio for avslutning for sesongen.
Hit vil også trenerne og spillerne komme, og de fortjener å takkes for den enorme innsatsen de har lagt ned i høst. Vi håper selvfølgelig alle blir med videre neste år, så la oss lage et helvetes liv og sørge for at gutta forstår at de er i riktig klubb!

Bruk #sekstenmotHolmen i sosialemedier frem mot kampen.

Vi vil se alle på Bislett på lørdag, kampstart klokken 13!
ALLE MANN TIL BISLETT!