Nå skal det «umulige» skje

Foto: Lars Opstad

Her kommer vi! Foto: Lars Opstad

Nok en fantastisk søndag og nok en sykt deilig seier. Høstens Lyn-lag blir bare bedre og bedre, og gutta spiller med hjerte utenpå drakta. Gutta viser tydelig at de elsker å spille for klubben og at de elsker å spille foran oss. Det varmer ethvert Lyn-hjerte.

Foto: Lars Opstad

To på rad, flere skal det bli. Foto: Lars Opstad

I går slo vi Kjelsås fullt fortjent på Bislett, laget på 4. plass i avdelingen. Nå står vi med to strake seire og er kun tre poeng bak Ullern, etter at de tapte 2-0 borte mot Harstad i går. Vi puster dem virkelig i nakken, og merker helt sikkert presset. Om de tåler det får tiden vise, men de skal absolutt ikke føle seg trygge. For vi gir aldri opp!

Til helgen reiser Lyn til nord for aller siste gang i år, nærmere bestemt Senja. Senja er Norges nest største øy og her bor det under 8000 personer. Når det nå kommer byfolk til øya regner vi med full bygdefest. Øyas fotballklubb ønsker nok også å revansjere helgens slakt (7-1 tap) mot Stabæk 2, så enkelt blir det ikke. Men et heltent Lyn-lag skal ikke dra derfra tomhendte.

Har du fortsatt ikke bestilt tur, så har du fortsatt mulighet for kr. 2548. (Prisene kan være endret siden vi lagde saken).
Avreise lørdag kl. 07.10 fra Gardermoen med ankomst Bardufoss kl. 09.00. 
Hjemreise søndag kl. 11.20 fra Bardufoss med ankomst Oslo kl. 13.10.
Hvis du av en eller annen merkelig grunn har lyst til å bli lengre i Senja, så går det senere fly fra Bardufoss også.
(Priser hentet fra Finn.no)
Du blir nødt til å overnatte, og da har vi funnet Bardufoss Hotell til 790kr. som et alternativ.

For de som blir igjen i Oslo, jobber vi med å få kampen streamet. Vi kommer tilbake med mer informasjon nærmere.