Lyn – Svelvik spilles på Røa kunstgress 30. mars kl. 18.30

Etter at vi slo Konnerud i Drammen forrige uke, så håpet vi på nok en hyggelig bortetur med buss i 2. kvalikrunde. Sånn ble det dessverre ikke, for Svelvik kommer på besøk til Oslo.

Gressmatta på Bislett stadion er ikke klar for sesongstart enda, og Lyn har dermed blitt tvunget til å flytte kampen. Kringsjå har tidligere blitt brukt til cup-kvalik, men underlaget der oppe er også alt for dårlig. Frogner stadion var naturlig nok et annet alternativ og for oss i Bastionen var dette et naturlig valg. Men vi er også veldig klar over at underlaget på Frogner er katastrofe, og når laget skal kjempe om billett til 1. runde i cupen og seriestart er like rundt hjørnet, så trenger gutta et ordentlig underlag å spille på. Røa kunstgress ble derfor et naturlig valg da de har et nesten nytt dekke, tribune og kiosk-muligheter. Det valgte vi å støtte og vi i styret er veldig glade for at Lyn forhørte seg med oss, slik at både spillere og supportere skal få det best mulig.

Svelvik spilte forøvrig i samme avdeling som Konnerud i fjor, og endte 12 poeng foran Konnerud på 3. plass. Dette vil helt sikker bli en tøffere kamp enn det vi fikk i Drammen, så møt opp å støtt gutta til seier og inngangsbillett til 1. runde i NM!

Kampen spilles onsdag 30. mars klokken 18.30 på Røa kunstgress!

Slik feiret vi scoring mot Konnerud sist. (Foto: Lars Opstad/Kladd.no)

Slik feiret vi scoring mot Konnerud sist. Nå byttes snøfondet ut med tribuner. (Foto: Lars Opstad/Kladd.no)