Lyn og Bastionen støtter kreftsaken

Lyn og Bastionen støtter Kreftforeningen

Lyn og Bastionen støtter Kreftforeningen

Hver tredje person i Norge vil bli rammet av kreft i løpet av livet. Det vil si at det berører oss alle, enten som syk eller som pårørende. Også i vår lille Lyn-familie har vi dessverre hatt sykdommen tett på oss. Vi har den siste tiden opplevd at spillere, supportere og støttespillere i klubben har måttet kjempe sitt livs tøffeste kamp.

Lyn og Bastionen ønsker derfor å starte en innsamlingsaksjon for Kreftforeningen. Innsamlingen vil vare fram til årsskiftet og vi har satt oss som mål å klare å samle inn minst 30.000 kroner til det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør.

Lyn og Bastionens innsamlingsside: http://innsamling.kreftforeningen.no/kfarbeid/5-4650. Pengene som genereres gjennom denne linken vil gå direkte inn på konto til Kreftforeningen og alle vil kunne se hvordan vi ligger an med innsamlingen. Du kan også benytte Vipps. Vipps ønsket beløp til 2277 og skriv LYN i meldingen (pengene fra Vipps vil bli lagt til på innsamlingssiden ved innsamlingsslutt).

Alle som er med og bidrar til at vi når målet på 30.000 kroner er med i trekningen av to signerte drakter fra sommerens jubileumskamp mellom Lyn og Vålerenga.

Vis din støtte til kreftsaken og bidra til å vinne kampen som foregår utenfor gressmatten.

 

krefsaken