Lyn forlenger med Mikkis og Tresor

(fra Lyn1896)

Styret er enige med Mikkis og Tresor om at de fortsetter som trenere i 2016, uansett divisjon.

– Styret er veldig tilfreds med den jobben Mikkis og Tresor legger ned. Det har vært en oppadgående kurve etter at de overtok. Vi ønsker å gi dem sikkerhet allerede nå for at de kan legge planene for 2016-sesongen, sier styreleder Anne Marie Due.

Skulle det bli 3. divisjon, så bør hele LYN-familien samle seg om at vi skal være et 2. divisjonslag som dessverre har havnet i feil divisjon. Vi må ikke senke oss ned til 3. divisjonsnivå, men bygge videre på det prosjektet som nå er startet. Går vi ned, skal vi rett opp igjen, uten tvil. Det vil kreve satsing og ressurser. Styret i Lyn Toppfotball ønsker i den anledning å invitere LYN-familien til dugnad.

Dugnad for mange små bidrag
– Så vel 3. divisjon som 2. divisjon er lite kommersielt interessant i Oslo. Sponsorer er mer opptatt av jobben Lyn Fotball gjør for barn og unge enn hva LYN Toppfotball foretar seg. Vi må derfor ta tak selv, og ikke tro at andre fikser opp i det økonomiske for oss. Styret ønsker derfor å starte en kampanje – en dugnad –  med mål om mange små bidragsytere. Vi håper å blåse nytt liv i Olja LYN. Målet er at 500 personer etablerer automatisk trekk på 200-300 kroner i måneden til Olja LYN, eller at 200-300 personer gir 500 i måneden. Miksen her er ikke viktig, det som er viktig er at det kan gi opp mot 1,8 mill. kroner hvert eneste år som Olja LYN kan hjelpe LYN Toppfotball med, sier Due.

 – Det ville vært et betydelig bidrag både i 2. divisjon og i 1. divisjon. Det ville gitt trenerne våre mer handlingsrom, økonomisk stabilitet og grunnlag for å gjenreise LYN. Olja LYN blir med denne aksjonen en helt sentral aktør, og skal naturligvis selv avtale med LYN Toppfotball hva og med hvilke beløp de vil bidra, sier Due.

Trenerteamet klar for å gyve løs
Mikkis og Tresor er glad for at de allerede nå kan tenke utover årets sesong.

 – Vi har startet på et prosjekt som vi håper skal vare lenge. Vi ønsker å bygge nye LYN basert på mange av våre svært lovende unge spillere, kombinert med naturlige forsterkninger utenfra. Vi vet hva vi vil, men er naturligvis helt avhengige av all hjelp det er mulig å få, både fra Bastionen, øvrige støttespillere og tribuneslitere, frivillige, rett og slett alle gode krefter som ønsker å se LYN klatre i det norske seriesystemet, sier de. Vi ønsker naturligvis et så slagkraftig lag som overhode mulig neste år.

 – Nå skal vi først ta minst syv poeng på de tre siste kampene. Så starter jobben med å sette troppen for neste år. Der kan den dugnaden som styret nå inviterer til bli helt avgjørende for hva vi kan få til. Vi håper mange tar utfordringen. Vi er klare, kommer det kontant fra trenerteamet.

Husk kamp mot Kjelsås på søndag klokken 13.00. Inviter venner og familie via Facebook-arrangementet her.