Hva skjer fremover?

Det endte dessverre med tap i seriepremieren, men det er så utrolig deilig at serien endelig er i gang igjen. Se Lyn spille på solfylte Bislett, Katta før og etter kamp og fantastiske medsupportere rundt seg. Det manglet faktisk bare en seier. Men vi må huske på at Trond og Henrik har satt sammen et helt nytt lag i år. Begge har sagt flere ganger at det vil ta tid før laget får spilt seg sammen og at resultatene derfor vil variere. De har også sagt at vår jobb fra tribunen kanskje er viktigere enn noen gang, og at vårt bidrag kan vippe kampene i vår favør.

To uker før seriestart satt vi i styret, fem spillere og noen andre fra Lyn på klubbhuset og ringte rundt for å selge sesongkort. Disse fem spillerne var tydelig supergira foran sesongstart. De håpet på mange folk første kamp, det fikk dem. Det samme gjaldt på kick-offet. Flere av gutta har aldri opplevd lignende stemning på en generalprøve eller på et kick-off tidligere. Vi snakket med Nick Rios Haugen samme kvelden, og han sa det var utrolig motiverende med oss støttende i ryggen og at flere fikk gåsehud under kampen. Det var med 40 Bastionærer på Hamar, tenk deg hvordan følelsen var foran 1700 på Bislett.

Buss til Larvik
Nå kommer de neste kampene tett og vi håper flest mulig blir med på de neste borteturene for å støtte laget. Allerede i dag møter vi Fram Larvik i cupen. Vi savnet en passe lang busstur når terminlisten kom ut, den har vi blitt tildelt nå. Ikke helt perfekt med tanke på kampstart 18.00 midt i uken kanskje, men vi må gjøre det beste ut av det.

Stabæk 2
2. serierunde er mandag klokken 19.00, borte mot Stabæk 2. Vi setter selvfølgelig opp buss dit også, og håper så mange som mulig kler seg i rødt og hvitt, og møter opp på Nadderud kunstgress. Mer info om turen og påmelding er rett rundt hjørnet. Følg med.

Trikketur
På kick-offet overrasket vi med trikketur til bortekampen mot Skeid fredag 1. mai. Det blir helt garantert en av årets turer. Vi håper på fint vær til grilling tidligere på dagen, før vi trikker rundt i Oslo og viser oss frem fra vår beste side til vi ankommer Nordre Åsen og banker Skeid både på banen og tribunen. Her er også mer info og påmelding rett rundt hjørnet, dette vil du ikke gå glipp av!

Ny hjemmekamp
Søndag 10. mai kommer Harstad på besøk til hovedstaden og Bislett. Vi samles vi på Katta før vi drar samlet opp til Bislett og kamp. Etterpå så feirer vi forhåpentligvis seier med en Lyn-pils på Katta.

16. mai-kamp
Som kjent så fikk vi ikke 16. mai-kamp i år heller. Men vår turansvarlig har funnet en god backup-plan. 16. mai spiller nemlig Lyn 2 kamp borte på Greibanen. Vi har ordnet med buss og tenkte å lage leven på Oslos østkant dagen før dagen. Hold av datoen, mer info kommer nærmere.

18. mai-kamp
To dager senere setter vi kursen nok en gang mot Oslo øst. Denne gangen skal vi inn i fiendens hule, Vallhall. Søplas rekrutter står på motsatt banehalvdel. Her skal vi stille sterkt, denne kampen skal IKKE tapes! Vallhall ikles riktige farger og hallen skal føles som vår egen.

 

Det er altså et spennende program som står foran oss, så bli med på moroa! Kom på tribunen og støtt opp om laget vi alle elsker!

Avslutningsvis henter vi frem tilskuertallene fra 1. runde i avdelingen, og det er INGEN som er i nærheten av å vise like bra engasjement som oss.
Grorud kan kanskje skryte av og ha slått oss på lørdag, men ingen i avdelingen kan engang tenke tanken på å bli så store som Lyn – selv etter at vi har vært på divisjonsklatring siden 2010!

Lyn – Grorud 1711 tilskuere
Tromsdalen – Finnsnes 509 tilskuere
KFUM – Kjelsås 305 tilskuere
Mjølner – Ullern 232 tilskuere
Harstad – Holmen 210 tilskuere
Skeid – Stabæk2 200 tilskuere
VIF2 – Senja 105 tilskuere

 

Ekte fotball – Ekte fans