3 poeng på en middels dag

En kald vårkveld på Grefsen (Foto: Lars Opstad / Kladd.no)

En kald vårkveld på Grefsen (Foto: Lars Opstad / Kladd.no)

Det lå aldri i kortene at dette skulle bli noen høydare av en fotballkamp, men vi forventet 3 poeng, og det fikk vi.

Først av alt synes vi det er ganske spesielt at et rekruttlag tar inngangspenger. For Kjelsås sin skyld, så håper vi at de gjør det hver kamp, og ikke bare mot oss. Vi liker ikke å bli utnyttet bare fordi vi er ett av få lag med bortesupportere i avdelingen. På vår divisjonsturné har vi dessverre opplevd en del slike hendelser, og det vil helt sikkert skje igjen, men vi oppfordrer heller rekruttlagene til å tjene inn pengene ved kiosksalg. Hvorfor kan ikke flere arrangører gjøre som Konnerud?

Det blir mer å juble for i 2016 (Foto: Lars Opstad / Kladd.no)

Det blir mer å juble for i 2016 (Foto: Lars Opstad / Kladd.no)

Uansett, vi kom til Grefsen for 3 poeng og tok de. Vi hadde vel alle håpet på større seiersmargin og at det skulle løsne offensivt, men i stedet ble det en kald og sjansefattig kamp. Et flott frisparkmål av Emil Borkø var nok til at vi står med to borteseire av to mulige.
Vi vinner på en helt middels dag og det kan vise seg å bli viktig mot slutten. For det viser seg gang på gang at det ofte er disse kampene som avgjør om man vinner serien eller ikke. Vi vet at Mikkis og Tresor vil få dette laget til å underholde oss utover sesongen, for vi må huske at dette kun var 3. serierunde.
Det er fortsatt ikke umulig å gå ubeseiret gjennom sesongen,
som bør være et av delmålene denne sesongen.

Neste runde er det onsdagskamp, når Grorud 2 gjester Bislett. Det er nok en kamp der det forventes at alle poengene blir igjen på Oslo vest. Vi kommer tilbake med mer når kampen nærmer seg.

Vi minner til slutt om 16. mai-kampen. Det er 2. pinsedag og fridag og alt ligger til rette for en flott festdag, dagen før dagen. Hold av datoen og spre gjerne ordet.

 

Lyn for alltid – Alt for Oslo
Ekte fotball – Ekte fans