Informasjon om medlemskort og kommende infomøte med Lyn

Her følger viktig informasjon om hva som egentlig skjer med medlemskort i Bastionen i år, i tillegg til at vi inviterer til infomøte med Lyn på klubbhuset på Kringsjå.

Aller først: Medlemskort til alle betalende medlemmer har endelig funnet veien til Bastionens postkasse på Ullevål. Det vil med andre ord ikke ta altfor lang tid før dere har disse trygt på plass i deres egen lommebok, eller hvor enn dere foretrekker å oppbevare denne type verdipapirer. Vi beklager selvsagt at dette blir sendt ut så sent som i slutten av mai, når sesongen har kommet godt igang. Vi håper dog dere tilgir oss. Som plaster på såret lover vi i år ny utgave av Lynsjer’n, som i altfor mange år nå har uteblitt. Det er altfor lenge siden Lyn-supportere har fått gleden av å lese et rykende, ferskt nummer av landets beste fanzine. Forøvrig; jungeltelegrafen har fortalt oss at ikke alle har fått med seg vår nye strategi når det kommer til utsendelse av medlemskontigent. Denne innebærer at det ikke lenger vil sendes ut faktura til våre medlemmers postkasser, dette gjøres for å spare både penger, tid og papir. I stedet har vi forsøkt å nå alle på mail, i tillegg til en svært vellykket ringerunde. Nederst i denne artikkelen lenkes det forøvrig til hvordan du endrer din kontaktinformasjon. Dette er vi svært takknemmelige for at gjøres, ettersom det letter arbeidet vårt betraktelig.

Ellers er Bastionen kjennetegnet av alltid informasjonssultne medlemmer, noe som er et tydelig signal om at folk rundt om i diverse Lyn-miljøer fullt forståelig ønsker informasjon om hva som skjer i både vår elskede fotballklubb og i Bastionen. Denne sulten etter informasjon vil vi selvølgelig strebe etter å ta mest mulig hensyn til, derfor vil vi i aller nærmeste framtid avtale et informasjonsmøte med Lyn der alle Lyn-supportere er velkomne. Foreløpig er det vanskelig å si så mye konkret om hva dette møte vil gå ut på, men at det blir i løpet av juni og på Kringsjå kan garanteres. Ellers er det flere temaer det etterlyses informasjon om på diverse sosiale medier, så at det vil komme informasjon om disse er naturlig. Dette vil det uansett komme nærmere beskjed om når møtetid er fastsatt.

For å få holdt seg oppdatert vil det stort sett være på bastionen.no, Facebook og Twitter at viktig informasjon kommuniseres ut til våre medlemmer, selv om vi ikke er fremmed for et nyhetsbrev på mail i ny og ne heller (har du ikke oppdatert din kontaktinformasjon så gjør dette!).

Under følger en liten rekke med lenker som kan bidra til å gjøre både deres og mange andres tilværelse langt kulere:

Meld deg inn i Bastionen og bidra til å gjøre landets mest trofaste enda bedre:
http://www.bastionen.no/nyheter/bli-medlem-for-2016/
Oppdater din kontaktinformasjon for å få best mulig tilgang på det som skjer:
http://www.bastionen.no/nyheter/oppdater-kontaktinformasjonen-din/
Viktigst av alt, bli med på match førstkommende lørdag mot Grei:
https://www.facebook.com/events/103536546734057/