Informasjon om førstkommende helg

Toppkamp for herrene mot Skjetten og åpningsseremoni av den nye tribunen og underlaget på Kringsjå, ved damenes viktige kamp mot Fortuna Ålesund, er ingrediensene alle med hjerte i Lyn kan glede seg over i dagene som kommer.

Folk som har fulgt Lyn i år har fått med seg at det dessverre har blitt spilt endel hjemmekamper på uvante steder til uvante tider, noe vi i Bastionen eller Lyn vanskelig kan gjøre noe med. Helgens toppoppgjør mot Skjetten blir dessverre også omberammet, dette fordi gresset på Bislett rett og slett er ubrukelig etter Findings-festivalen som var der nylig. Nytt sted og ny tid er Kringsjå kunstgress, med nytt underlag og ny tribune, førstkommende fredag klokken 19.00. Vi satser selvfølgelig på fullt hus og tre nye poeng!

Mandagen som var ble glimtene av klasse mot Kjelsås 2 forrige onsdag fulgt opp av en nærmest prikkfri bortekamp mot Grorud 2. 4-0 ble det til slutt, og før kommende toppkamp mot Skjetten har vi nå fire poeng ned til laget fra Romerikstraktene. Dette tallet skal bli økt til syv når klokka passerer 21 fredag! Årets sesong har unektelig vært av den tunge sorten, noe som har gjenspeilet både innsatsen på tribunen og fra tid til annen spillet vi har fått servert. Dette kan raskt endre seg dersom gutta fortsetter som mot Grorud 2. Da ble selv det høljende regnværet en artig bonus (takk til Grorud for kaffe og poncho forresten), for i takt med at regnet økte i styrke ble både spillerne og Bastionen mer og mer gira. Nå skal vi trå til og fortsette som vi gjorde der, så får vi en høstsesong alle kan være stolte av!

Meld din ankomst på Facebook her: https://www.facebook.com/events/1067697639987539/

Lyn har imidlertid flere toppjagende lag, damene ligger nemlig kun ett fattig poeng bak Grand Bodø. Drømmen om Toppseriespill 2017 lever med andre ord i beste velgående! Disse fortjener i aller høyeste grad vår oppmerksomhet og støtte i kampene som kommer, derfor tar vi t-banen, bilen, sykkelen eller beina fatt opp til Kringsjå også på søndag; Fortuna Ålesund, som kjemper mot nedrykk, skal få kjenne hvordan det er å møte et oppgiret hjemmepublikum. Dette blir også den offisielle åpningen av det nye underlaget og den flotte tribunen Kringsjå kunstgress har fått. Her skal de drøyt 500 setene fylles til randen! Kampstart er 14.00, men her gjelder det å være tidlig ute, møt derfor senest opp 1345 til åpningsseremoni. Vi sees!

Meld din ankomst på Facebook her: https://www.facebook.com/events/764524657022498/

Heia Lyn