Høstsesongens viktigste kamp på lørdag

Bastionen feirer scoring (Foto: Harald Sollund)

Bastionen feirer scoring mot Stabæk 2 (Foto: Harald Sollund)

I hvert fall for oss supportere. I våres arrangerte vi en fantastisk trikketur til Nordre Åsen, der vi knuste oksene på «tribunen». Selve kampen var ingenting å skryte av, men vi skal ta med oss at ett av de fem poengene vi har i dag, kom nettopp i denne kampen.

Nå er det Skeid sin tur til å komme til oss. Aldri i verden om de kommer i trikk, buss eller med noe annet kreativt. De har nok mer enn nok med å komme seg ut av sin egen leilighet på Torshov. Vi er faktisk litt usikre på om det finnes noen okser igjen i det hele tatt? Uansett, denne kampen skal ikke tapes! Her ønsker vi seier, for vi kan ikke tape mot bittelillebror. Skeid spiller kamper på en bane der en jordvoll er hovedtribunen. Det står 2 karer å synger «sa-sa-sa» 3-4 ganger i løpet av kampen.
Ved inngangen tar de ikke kort, så kiosken (kebabsjappa utenfor stadion) fungerer som minibank. I tillegg er de farmerklubb for søpla, snakk om å
synke dypt. Skeid, hvem er egentlig det?!

Her er det viktig at vi viser oss fra vår aller beste side! Gi gutta et ordentlig et dytt i ryggen for å vise de hvor mye dette betyr for oss. La oss mobilisere slik vi gjorde mot Ullern, møte opp senest en halvtime før kampstart, og starte å synge allerede fra de entrer banen for oppvarming. Rett og slett lage et leven Skeid aldri har opplevd. Da tipper vi at Skeid-gutta blir så nervøse, at flere av de velger å bli igjen i garderoben.

Vi er Bastionen, klubben vår er LYN. Vi har opplevd mye bra sammen, men også en del ikke fullt så bra. Det har ikke stoppet oss. Vi har stått opp igjen etter en konkurs og har klatret divisjon etter divisjon. Selvom vi nå er på stedet hvil i 2. divisjon, skal vi sammen ta oss tilbake til Tippeligaen.

Mandag fikk vi vår første seier, alle som var der vet hvor godt det var. Den samme følelsen tror vi kommer på lørdag, mot bittelillebror Skeid. Ta med deg familien, pluss en venn eller to. Denne kampen vil dere ikke gå glipp av!
Lyn – Skeid, lørdag klokken 16.00. Du er der selvsagt fra 15.30.

Meld din ankomst på Facebook-arrangementet vårt (Facebook)

Les også:
Før kampen (Lyn1896)
– Her blir det liv (Dagsavisen)
Hvis Lyn berger plassen får du se denne mannen med Beatles-lugg (Nordre Aker Budstikke)
Statistikk basert på innbyrdes oppgjør tilbake til 1963 (Lynhistorie.com)