Historisk opprykkskamp på Kringsjå

Foto: Lars Opstad

Lyn-jentene har hatt en fantastisk sesong, i morgen håper vi de kroner det hele med et opprykk. Foto: Lars Opstad

I morgen, lørdag, spiller Lyns damelag en historisk opprykkskamp på Kringsjå kunstgress. Etter en imponerende nesten-snuoperasjon borte mot Medkila i første kamp, er det lov å være optimist. Med 3-4 som resultat etter første kamp holder det nemlig at Lyn vinner i morgen, såfremt man ikke vinner med tilsvarende sifre, eller 5-4, 6-5 etc.

Likevel blir det beintøft. En seier må vi ha, og basert på tidligere kvalikkamper til Toppserien hører det med til sjeldenhetene at laget fra 1. divisjon står igjen som vinner. Det håper vi at Lyn kan rette på i morra – tenk så kult det hadde vært om Lyn igjen fikk et lag på øverste nivå!

Les også: Nordre Aker Budstikke om kampen

Foto: Lars Opstad

Andrea Wilmann i aksjon mot Fortuna tidligere i høst. Foto: Lars Opstad

Som det har blitt nevnt på diverse sosiale medier inviteres det til Lyn-frokost klokken 10.00 inne på klubbhuset, i regi av Lyn og brødboksen.no. Alle er inviterte! 11.45 avslutter vi frokosten og beveger oss ut til tribunen for å bevitne et historisk opprykk for Lyns damelag. Avspark er 12.00.

For bastionærer og andre som også følger herrelaget, skjer det spennende ting også på den fronten i morra. Samtidig som damelagets match sparkes igang, kommer nemlig avdelingsoppsettet for neste års 3. divisjon. Kringsjå kunstgress er med andre ord et ypperlig sted å diskutere utfallet av dette.

Alle kvinner og menn til Kringsjå – Lyn skal få et toppserielag i 2017!