God sommer

Det har vært en svært tøff og tung vårsesong for oss Lyn-supportere. Null seiere, to uavgjorte og elleve tap resulterer i kun to poeng. Vi ligger helt sist og det er 9 poeng opp etter halvspilt serie. Etter tapet mot Holmen føltes det veldig, veldig tungt, men etter å ha fått det litt på avstand, så er det langt ifra bekmørkt enda. Det gjenstår 13 kamper, 39 poeng skal fortsatt spilles om.

Mot Holmen på lørdag spilte laget til tider veldig bra fotball. Lyn styrte kampen, men klarte ikke omsette sjansene til mål til vår fortvilelse. Holmen scoret og det endte i nok et tap. Men denne gangen var vi ikke forbannet og lei oss på grunn av dårlige prestasjoner, som vi har opplevd alt for ofte i våres. Nå føltes det helt grusomt fordi vi faktisk var det beste laget. Vi fortjente 3 poeng. Sånn er fotball, sånn var det også i Tippeligaen. Det er ikke alltid det beste laget vinner.

Nå er det 3 uker ferie før vi reiser til Grorud 2. august. Tresor og Mikkis vet at de må bruke de ukene godt. Det er bare en god høstsesong som kan redde oss. Ser vi på terminlisten så skal alle de tre lagene over oss på tabellen til Bislett i høst. Bislett som skal bli vårt fort igjen, det er på hjemmebane de fleste poengene må hentes. Ingen andre lag i avdelingen kan måle seg med vår støtte fra tribunen heller, og den kommer til å bli viktig.

Alle som var på siste serierunde i fjor husker hvor nervepirrende den kampen var, hvor utrolig deilig det var når dommeren blåste av kampen og vi beholdt plassen. Den sammen følelsen håper jeg vi får oppleve i høst, gjerne før siste serierunde.

I dagens Dagens Næringsliv (krever abonnoment) kan vi lese om at initiativtagerne til AS’et har samlet 60 aksjonærer som vil være med på få klubben opp igjen. 300 000 skal brukes på å holde oss i 2. divisjon, mens resten skal brukes på å bygge klubb i fremtiden. Om Tresor og Mikkis henter inn flere spillere i løpet av sommerpausen får tiden vise, men vi skal virkelig støtte gutta uansett. Vi tror og håper på en hyggelig høstsesong.

Men før det tar vi en velfortjent pause og lader stemmene til vi sees på Grorud 2. august og på Bislett utover høsten.

God sommer til alle!

Bastionen. (Foto: Lars Opstad/kladd.no)

Bastionen. (Foto: Lars Opstad/kladd.no)