Festaften på Bislett

Foto: Lars Opstad, Kladd.no

Foto: Lars Opstad, Kladd.no

Endelig er det duket for en skikkelig 16.mai-aften på Bislett igjen, det begynner å bli en stund siden sist! Går alt etter planen ligger det til rette for en aldri så liten festkveld for alle med hjerte i Lyn.

Med 15-18 grader og sol hele dagen er det ingenting i veien for at Lyn-publikumet kan kose seg fra morgen til kveld, og attpåtil starte sistnevnte med det vi liker aller best – se Lyn spille ball på Bislett! Lyn har, uansett hvordan man vrir og vender på det, startet sesongen med en sterk poengfangst, gradvis har spillet også sittet bedre og bedre. Dette fikk vi bevis på både hjemme mot Grorud 2, der man enkelt kunne vunnet både 4 og 5-0, og borte mot Skjetten, der man tok en enkel 2-0-seier. I morgen er det Lørenskogs rekrutter som skal få kjenne at Lyn-pisken svinger hardere og hardere, det gleder vi oss noe verre til å få med oss! Lørenskog 2 har likevel ikke vist seg som noen lettvekter i årets avdeling, en avdeling som riktignok synes å være relativt uberegnelig for alle andre lag enn Lyn. Med en respektabel femteplass til nå, samt det faktum at alle andrelag antakelig vil satse litt hardere enn det man vanligvis gjør, for å nå den gjeve fjerdeplassen, vet vi at Lyns spillere og trenere håper å få den støtten de fortjener – det skal de også få!

I morgen skal vi på tribunen vise oss fram fra vår aller beste side igjen – det har gått litt i rykk og napp hittil, med cupkampen mot Tromsø som en foreløpig høydare vet vi alle at vi kan bedre. Vi håper på mange folk og bra med trykk – når timen er passert er det på sin plass at stemmen begynner å sprekke, da vet du at innsatsen din har bidratt til nok en trepoenger!

Er du interessert i å få fuktet strupen din i timene før kampstart, eller bare henge ut med andre likesinnede, anbefaler vi som vanlig Store Stå. Dersom værmeldingen holder er det dessuten gode muligheter for at Bastionen-styret velger å varme opp til match i Stensparken, med grill og alt som hører med. Dette kommer det isåfall beskjed om iløpet av morgendagen.

Vi håper å se deg på Bislett Stadion i morgen 18.30 – vi vet du vil.

Kom igjen, Lyn!