Er du klar for å feire Lyns 120-årsjubileum?

Foto: Billy Bonkers

Steven Lustü er tilbake i Lyn-drakt foran Bastionen. Foto: Billy Bonkers

Retroderby! I kveld stiller våre helter fra 2000-tallet til kamp mot Vålerengas lag fra samme tiår. Og du husker vel hvordan statistikken lyder? Stemmer, søpla vinner aldri!

Grunnen til denne kampen er jo selvfølgelig at vår kjære klubb feirer 120-årsjubileum i år. Og hva passer vel bedre enn å feire den med å gjenskape et av Norges største oppgjør fra midten av forrige tiår.

Vi varmer opp på Hagen (gamle Patio) med Lyn-musikk og god stemning. Det vil også være mulig å kjøpe Lyn-pils (64 kroner) og knallgod Lyn-burger rett fra grillen, med søtpotetchips (120 kroner). Om du har startet ferien eller fortsatt jobber, så kan vi virkelig anbefale at du tar middagen her.

Portene på Bislett åpner kl. 17.15 og vi oppfordrer til å komme tidlig.

Billettinfo finner du her (Lyn1896.no)

Inne på stadion åpner vi effektboden fra kl. 17.15 og vil også være oppe i pausen og etter kamp. Merk: Effektboden stenger 20 minutter før kampstart, da vi ønsker at at alle skal være på plass på tribunen så vi kan sette stemningen allerede før spillerne entrer matta. 

Vi har kjøpt inn helt nytt jubileumsskjerf og et helt nytt flagg for anledningen, men det finnes kun i begrenset antall, så vær raske. Vi håper du tar turen innom.

Ellers vil stående felt være merket opp, så vær vennlig og respekter det.

Alt ligger til rette for en fest som kun er et byderby verdig. Møt opp i solen og bli med på moroa!

Heia Lyn!