Ekstra gøy å være Lyn-supporter om dagen

Ja, det er faktisk helt nydelig å være Lyn-supporter om dagen. For en drøy uke siden ble 80.000 aksjer i Lyn 1896 solgt bort på fire dager. 10 millioner kroner kom inn i på rekordtid. Plutselig kunne man kjøpe en andel i klubben vår. For en følelse!

En liten uke før det tok damelaget årets første tre poeng når de spilte Klepp av banen på Kringsjå. Lykken toppet seg på fredagen som var, da regjeringen startet gjenåpningen av breddefotballen. Det betyr at herrelaget endelig kan jakte opprykk snart – det gleder vi oss til!

Så har endelig Norge begynt å åpne opp igjen også. Munnbind er ikke lengre et krav på de fleste steder. Vår kjære by begynner å minne om slik den var før pandemien. Parker, strender og uteserveringer renner over av folk. Nå slippes flere supportere inn på kamper også. Sakte, men sikkert virker det som om verden går tilbake til slik den var.

200 tilskuere på Kringsjå
Førstkommende lørdag kommer første ordentlige mulighet til å komme seg tilbake på kamp i år. Mot Klepp var det 50 tilskuere på tribunen – atmosfæren føltes ut som en treningskamp. På lørdag er det lov med 200, nesten en halvfull tribune på Kringsjå, men det hjelper veldig.

Det er ikke hvilken som helst kamp på lørdag heller. Lyn møter Stabæk. Det er Oslo mot Bærum. Et Stabæk-lag som virket som de trodde de kunne spasere gjennom Toppserien fordi de lekte seg gjennom 1. divisjon i fjor. I Toppserien er det et helt eget nivå. Det har de nok merket etter tre tap og én seier på sine første fire kamper. På lørdag skal vi vise at fotball spilles best på Oslo vest.

På lørdag oppfordrer vi deg til å ta turen på Kringsjå for å støtte damene. Som medlem i Bastionen får du litt billigere pris om du benytter deg av promokoden «bastionen» når du skal kjøpe billett. Billett til kampen kjøper du her: https://lyndamer.ticketco.events/no/nb/e/lyn__stabaek

Det blir tromme og god stemning, før vi avslutter det hele med å hylle Lyn-damene etter å ha senket våre naboer fra Bærum.

Det er en fantastisk tid å være Lyn-supporter på! Vi gleder oss til tiden fremover!