Eksklusive Lyn-billetter til Erik & Kriss, vær rask!

Erik Mortvedt, fra Erik og Kriss, ønsker å se Lyn-folk på konserten deres til høsten. Foto: Olav Stubberud / MTG Music

Vi har fått følgende hyggelige melding fra Erik Mortvedt fra Erik og Kriss: 
Billett kjøper du her (Ticketmaster.no)

(OBS: KORT FRIST – VÆR RASK!)

«Kjære LYN-folk. Eller Kvalitétsfolk, som jeg ofte omtaler dere/vi/oss som. Jeg har vokst opp som Lynsupporter – et utfordrende, men likefullt stolt og ærefullt svimerke som jeg hverken vil eller kan bli kvitt. For hjertet mitt er rødt og hvitt.

EN ting som alltid har irritert meg – er at særlig «de unevnelige» har så mye positivitet, presse og tilgang på ting, fordi de heier på akkurat DET laget- og jeg har sjeldent følt at noe som er kult har kommet min vei pga at jeg elsker LYN. Det er derfor min største glede, og tilby Bastionen en spesiell billett til det som blir årets største konsert for min og min makker Kriss sin del.

For de som ikke vet, jeg spiller altså i et band som heter Erik og Kriss. Vi spiller første konsert i Oslo på over 6 år – Sentrum Scene 14.10.

Greia er følgende: Billetten koster 300,-
Kostpris for oss er 180,- avgift er 35,- 85,- per billett går tilbake til Bastionen – som kan bruke pengene til hva som helst. MEN; uavhengig av hvem som er gira på konsert – eller ikke, syns hvertfall JEG at det er hyggelig å kunne tilby LYN-venner NOE. Så håper jeg selvsagt så mange som mulig kommer – LYN-supportere synger som kjent best.

Ja, det er seff mulig å kjøpe mer enn én – og det er en fordel om billettene eventuelt kjøpes før det ordinære salget åpner. For jeg må holde av billetter.

HÅPER VI SEES!
HEIA LYN!»

Billett kjøper du her (Ticketmaster.no)

Fra bookingsiden:
«Erik og Kriss’ merittliste teller fem album, et tosifret antall singler (fem gull, dobbel platina, trippel platina og én fire ganger platina), over 500 feststemte konserter I Norge og I utlandet, priser som NRJ Awards for beste gruppe og MTV EMA Best Norwegian Act, samt mer enn ti millioner visninger på Youtube.

Duoen er viden kjent for å holde en heidundrandes fest, når de spiller opp til konsert, og gutta har brukt liveband siden 2009. De feststemte konsertene utvikles kontinuerlig i følge Erik og Kriss selv.

Rapduoen står bak låter som «Den låta», «Dra tilbake», «Det e’kke meg det er deg», «Puls» og «Ølbriller».

I løpet av få år tok Erik og Kriss steget fra å være totalt ukjente gutteromsrappere, til internettfenomen, og til slutt vaskeekte artister: I løpet av sommeren 2006 hadde duoen registrert godt over 200 000 nedlastninger fra hjemmesiden, noe som naturlig nok vekket interessen hos profesjonelle aktører i bransjen. I løpet av året inngikk Erik og Kriss avtaler med MTG Music og ArtistPartner, og i 2007 kom debutalbumet «Gull og grønne skoger». Man kan trygt si at Erik og Kriss har satt spor i det norske musikkbilde de siste årene, og veteranene leverer fortsatt forrykende liveshow og fengende hitlåter.»

Så, kjære Lyn-venner, følg linken og kjøp billett til denne kule konserten, og del gjerne med andre Lyn-venner!
Billett kjøper du her (Ticketmaster.no)

(OBS: KORT FRIST – VÆR RASK!)