Bortetur til Lommedalen

Vårsesongens aller siste bortekamp spilles borte mot Lommedalen. Der har vi kun gode minner fra. For sist vi var i 3. divisjon møtte vi nettopp Lommedalen. Da dro vi hjem med 12-1 seier.

Lommedalen var før sesongen spådd som et av lagene som kunne utfordre Lyn i kampen om tabelltoppen. Slik har det ikke blitt, og etter helgens tap mot Manglerud Star, så ligger de på en 10. plass, 20 poeng bak Lyn. Men det betyr absolutt ikke at dette blir noen walkover, for alle lag spiller over evne mot oss.

Vi setter opp buss til kampen i det som blir årets siste «langtur». Vi ser an mulighetene for å grille før kampen, men da det er dårlig med grillplasser i Lommedalen vil dette skje i byen før avgang. Hvis været er med oss, så kommer vi tilbake med mer info i løpet av uken.

Bussen går kl. 15.00 fra busslommen fra Bislett stadion, og koster kun 50 kr. for deg som allerede er medlem, eller 100 kr. hvis du ikke er medlem. Det er selvfølgelig mulighet til å betale medlemskapet på turen og da får du medlemspris.
Påmelding gjør du i skjemaet under.

Vi hadde det gøy i Lommedalen sist, så ingen grunn til å bli værende hjemme denne gangen heller.