Bli medlem for 2016

Vi er klare til å synge oss hese for gutta på banen også i år. Sammen skal vi hjelpe hverandre til seiere og feire de sammen etterpå. For det er mye å spille for denne sesongen, selv om vi på papiret ikke kan rykke opp.

Bastionen har og vil alltid stå ved klubbens side i både tykt og tynt. Etter en begredelig vårsesong i fjor, huskes høstsesongen først og fremst for noen vanvittig spennende kamper, og ikke minst en elektrisk og magisk stemning på tribunen. Uten Bastionen ville ikke Lyn vært det samme, og flere av spillerne trekker frem nettopp dette når de forteller hvorfor de valgte å spille for Lyn, fremfor andre klubber i høyere divisjoner.

I 2016 skal Bastionen fortsette å lage liv og røre. Vi skal hjelpe spillerne med å plukke 3-poengere hver eneste uke. For å klare dette trenger vi deg med på laget! Ved å melde deg inn Bastionen er du med på reisen med å bygge opp klubben stein for stein. I tillegg er DU med på å skape unike opplevelser, øyeblikk og historie! Som vanlig tilbyr vi to ulike medlemskap. Vanlig medlemskap til 300 kroner, eller familiemedlemskap til 750 kroner. Under følger betalingsinformasjon for ditt medlemskap i Bastionen:

300,- / 750,- til konto: 1607 55 75398. Betaling merkes med navn og adresse. Ved familiemedlemskap må alle navn påføres. Aldri vært medlem tidligere? Da ber vi deg bruke denne linken for å registrere deg.

Bastionen ønsker å være åpen for alle Lyn-supportere. Vårt formål er å støtte Lyn på tribunen på hjemme- og bortebane. Hvordan du viser denne støtten velger du selvsagt selv. Enten du ønsker å synge deg hes i stående positur, eller heller bidra på andre måter er du derfor sterkt ønsket som medlem!

Vi mangler fortsatt oppdatert kontaktinformasjon på flere medlemmer, så vi håper du kan ta deg to minutter til å hjelpe oss å oppdatere kontaktinformasjonen din. Dette gjøres ved å følge denne linken: http://www.bastionen.no/nyheter/oppdater-kontaktinformasjonen-din/

Helt til slutt gleder vi oss til å se deg på Lyns kamper i år, både hjemme og borte. Vel møtt!
Lyn for alltid – Alt for Oslo
Ekte fotball – Ekte fans

Selv med 0-7 mot Tromsø fortsatte vi å lage liv fra tribunen. (Foto: Lars Opstad / kladd.no)

Selv med 0-7 mot Tromsø fortsatte vi å lage liv fra tribunen. (Foto: Lars Opstad / kladd.no)