Bli medlem av Bastionen 2015

Bli medlem eller forny medlemskapet ditt i dag og bli med på moroa i 2015!

2014 endte sportslig sett svakt for Lyn, og det ble et nervedrama til tusen i siste serierunde. Nesten 2000 tilskuere tok turen til Bislett for å heie frem gutta, det holdt såvidt til overlevelse i divisjonen. I år skal vi unngå å havne i en like nervepirrende situasjon, men for å unngå det trenger laget og spillerne støtten fra oss på tribunen.

I 2015 starter Lyn og Bastionen begge med blanke ark. Lyn med nytt trenerteam og et så og si helt nytt lag. For Bastionen sin del trer styret til side og slipper et helt nytt styre til. Vi i det nye styret gleder oss veldig og er allerede godt i gang med planleggingen for sesongen. Vi starter med å takke det forrige styret for den strålende innsatsen de har lagt ned de siste to årene, men også for hjelpen vi har fått til å komme igang skikkelig.

Som et nytt styre vil vi gjerne prøve nye ting og gå våre egne veier. Vi har store planer for året og ønsker å samle alle Lyn-supportere enda mer i 2015. Allerede før seriestart vil vi avduke noen flotte nyheter som vitror alle medlemmer kommer til å like.

I år er også alle Oslo-lagene samlet i samme avdeling, i tillegg til fem lag fra Nord-Norge.Det vil si at nesten hver helg spilles det Lyn-kamp i Oslo, og nå som NFF først har gitt oss muligheten,skal vi virkelig vise at vi er Oslos beste supportere! Vi håper derfor du ønsker å bli med å sette riktig farger på byen, både hjemme på Bislett, men også borte på Grorud eller Kjelsås. La oss vise Oslo at det finnes kun én Bastion!

Nytt for året er at vi har fått til en avtale med Lyn som gir oss muligheten til å gi 100 kroner avslagpå sesongkort til medlemmer. Så sikre deg sesongkort til seriestart!

Medlemsfordeler:
• Rabatt på sesongkort
• Rabatt på utvalgte effekter
• Rabatt på Bastionens borteturer
• Personlig medlemskort. (Erstatningskort 50kr)
• Medlemsbladet Lynsjer’n hjem i postkassen
• Forkjøpsrett på billetter til Lyns cupkamper
• Muligheten til å være med å påvirke arbeidet i Norges beste supporterklubb
• Ikke minst: den gode følelsen av å støtte riktig lag i Oslo

Medlemskapet koster 300,-
Familiemedlemskap 750,-

For å bli medlem kan du enten gå til medlemskap-fanen øverst på siden og fylle inn skjemaet lengre ned på siden, eller gjøre som beskrevet under her.

Har du vært medlem tidligere og ønsker å fornye medlemskapet setter følger du instruksene under.
Betal til Bastionens konto: 1607 55 75398 Husk å merke med fullt navn (alle ved familiemedlemskap) og adresse.

Ved spørsmål om medlemskap ta kontakt med medlem[AT]bastionen.no