Bli med i 2017!

Bastionen fyller 25 år i 2017, bli med å bidra til et fantastisk år! (Foto: Lars Opstad/Kladd.no)

Vi har endelig lagt bak oss 2016-sesongen. En sesong som med rette kan beskrives som den kjedeligste sesongen siden… noensinne? Nå er det kun en siste happening på agendaen før Bastionen kan se fram mot en ny sesong, som har alle muligheter til å bli det vi savnet i fjor.

Da snakker vi om Bastionens ekstraordinære årsmøte, som avholdes 27. februar klokken 19.00 på Lyns klubbhus. Alle medlemmer i 2016 oppfordres til å møte opp, alle medlemmer i 2016 vil også få innkallelse. Det viktigste punktet der, er valg av nytt styre i Bastionen. Vi er derfor ekstremt interessert i informasjon og tips om navn på folk som kunne tenke seg å gjøre en aldri så liten innsats for å bidra til at Bastionen igjen vokser seg større og sterkere, ikke mindre, som den dessverre har gjort de siste årene. Og særlig i 2016. En stor Bastionen har både Lyn og Bastionen fortjent! Valg av styre er likevel ikke eneste punkt på agendaen som skal opp til diskusjon, noe dere kan lese mer om i innkallelsen.

Nå følger noen uslåelige argumenter for at 2017 kan bli et morsomt år å være styremedlem i Bastionen i:
For 25 år siden ble vi stiftet! Det fortjener oppmerksomhet og det fortjener en skikkelig fest! Fra en sped start i 1992 bygde vi oss opp til å bli en av Norges, Nordens for pokker, beste supportere. Det til tross for at det å heie på Lyn er en øvelse i konstant herding, som vi kan lese i et eller annet gammelt avisutklipp på starten av denne freshe 20 års-filmen (link til Youtube). Det er ingen her til lands som har tålt mer motgang og likevel stått oppreist. Legg til at kommende sesong har alle forutsetninger for å bli et jubelår, så kan dette bli riktig så gøy!

Lyn rykker opp i 2017! Vi fikk i alle fall det som sannsynligvis er den mest overkommelige avdelingen sportslig sett. Vi fikk den avdelingen som innbyr til mest fest og moro på bortekamper og på buss, med Tynset borte (ca 9 timer tur-retur) som den lengste og også en mengde andre borteturer i perfekt bussavstand, dog vesentlig kortere. I tillegg får vi høydepunkter med Oslo-derbyer mot blant annet Frigg. Både hjemme på Bislett og på diverse bortebaner kan vi derfor glede oss til stemning og fest ala Bastionen, som seg hør og bør.

Sammen skal vi vinne 3. divisjon for andre året på rad. (Foto: Billy Bonkers)

Et opprykk med en tilhørende Bastionen på toppnivå er likevel ikke noe som skjer automatisk, uten din og alle andre Lyn-supporteres hjelp. Prestasjonen på tribunen i fjor var ikke Bastionen verdig, så ærlige må vi være. Det var riktignok noen lyspunkter også fra den glade tribunegjengers ståsted, men alt i alt fortjener klubben vår bedre. Det skal vi sørge for at den får i 2017!

Derfor kan du starte hjelpen med å sørge for at forutsetningene for at 2017 blir året vårt blir enklere med å:
1. melde deg inn i Bastionen: http://kxweb.no/portal/public/orgSignUp.do?siteId=506&id=192,
2. sende en mail til styret@bastionen.no der du forklarer at det å sitte i styret i en sesong, det kan jeg få til (hvis du tror du får til det, eller kjenner noen du vet er interessert i det)
3. og til slutt avse noen av dine sårt tiltrengte midler til OljaLyn: http://oljalyn.no. Penger er ikke alt, men der klubben er nå er vi avhengig av at supportere fortsetter med den givergleden vi heldigvis har opplevd før.

Dere som har betalt medlemskap for fjoråret får dermed snart en innkalling i posten til ekstraordinært årsmøte 27. februar, 19.00. Husk likevel at man ikke må ha vært medlem i 2016 for å sitte i styret i 2017. Det holder at du er forbanna glad i Lyn, samt ønsker en levende supportergruppe tilhørende klubben. Og selvsagt noe av tiden din i løpet av sesongen, til å for eksempel bestille medlemskort og sende disse ut, eller ringe Kjellebuss når bortekamper nærmer seg, ta en telefon til en passende pub et avsidesliggende sted i midt-Norge og så videre.

På vegne av oss i styret og valgkomitéen ser vi fram mot en ny rød og hvit sesong!