Bastionen nominert til Årets Navn

I desember spurte Nordre Aker Budstikke leserne sine om å nominere kandidater til Årets Navn 2015. I følge avisen kom det inn flere titalls forslag, og etter nyttår har redaksjonen gjort den vanskelig jobben med å redusere det til kun fire kandidater.

Denne uken fikk vi den veldig hyggelige overraskelsen om at flere lesere har nominert oss, og at vi som supporterklubb er plukket ut blant de fire kandidatene det står om. I en av leser-nominasjonene står det følgene:

«Lyns supporterklubb har tross en tragisk sesong skapt en fantastisk ramme rundt både borte- og hjemmekamper. Selv om det sportslige har vært dårligere enn forventet har ikke supporterskaren gitt opp. Supporterne har vist en eventyrlig optimisme og støtte til både spillere og trenere.»

Vi er veldig stolte og ydmyke over å ha blitt nominert til Årets Navn i bydelen, for det er ingen tvil om at det gjøres en veldig god jobb av mange her. Alle er verdige vinnere!

Nå er det opp til leserne å avgjøre hvem som står igjen som vinneren til slutt. Avstemmingen skjer på Nordre Aker Budstikke sine hjemmesider (trykk for link), og det kan avgis én stemme hver dag tom. fredag 15. januar.
Her kan du også lese om de tre andre nominerte.