Bastionen Cup 2015

Traktor Tasjkent vant Bastionen Cup 2014. (Foto: Bastionen)

Traktor Tasjkent vant Bastionen Cup 2014. (Foto: Bastionen)

Merk: Utsatt frist til tirsdag kl. 23.59. Det vil bli spilt 5’er.

Sommerferien er over og høstsesongen har nettopp begynt. Etter en veldig svak vårsesong med kun 2 poeng så langt, har nok flere skrytt på seg å være god nok for laget.
Nå skal du få muligheten til å bevise det!

Med høstsesongen følger selvfølgelig vår egen Bastionen Cup. I flere år har cupen blitt arrangert i månedsskiftet august/september. Lørdag 12. september inviterer vi Lyn-supportere til å være med å kjempe om det gjeve trofeet som venter vinnerlaget.
Det vil bli spilt femmer-fotball.
Kampene spilles samme sted som det har blitt gjort tidligere år, på Kringsjå kunstgress. Ingen aldersgrense, så både små og store kan bli med. I fjor rundspilte Oscar Bobb og co flere av lagene, men de som tok meg seg pokalen hjem var Traktor Tasjkent, som slo Dinamo Damefallet 2-0 i finalen.

Meld på deg eller laget ditt via skjemaet under. Pris pr. lag er 200kr. som betales av lagets kontaktperson på cupen (Det er bindene påmelding, så stiller ikke laget må dere fortsatt betale). Har du ikke noe lag, så kan du melde deg på som enkeltperson og vi ordner lag for deg.
Vi kommer til å sette opp grill, så alle kan få kjøpe seg litt mat og drikke mellom kampene.

Etter cupen samles vi til bankett og ser Manchester United – Liverpool på storskjerm. Sted og mer informasjon om banketten kommer senere.

Vi tror og håper dette blir en flott dag med mye bra fotball (og kanskje noe ikke fullt så bra?). Meld deg på, dette vil du ikke gå glipp av!

Påmeldingsfrist 8. september 23.59.

PS: Har du, eller noen du kjenner, erfaring som dommer og har lyst til å være med å dømme, kontakt oss gjerne på mail: styret@bastionen.no