Avsparksfest førstkommende fredag!

Tradisjonen tro inviterer vi deg til årets avsparksfest, i år på Scotsman i Karl Johans gate 17.

Bastionen har alltid gjennomført svært vellykkede fester for å markere at sesongen endelig er i gang igjen, så også i år. Denne gangen vil festen foregå på, såvidt undertegnede vet, et nytt sted i denne sammenheng, nemlig Scotsman i Karl Johans gate 17. Vi beklager sen informasjon om denne – sesongen kom litt brått på oss, og vi slet lenge med å finne et egnet sted.

Nå har vi endelig fått til en god avtale hos Scotsman, som lover oss både 20 % avslag på Frydenlund på tapp, samt husets viner, i tillegg til tilsvarende rabatt på et utvalg middagsretter. Rabatt på drikke vil gjelde fram til 20.00, mens matrabatten vil gjelde for hele kvelden. Videre har vi fått lovnad om å få okkupere kjelleren deres fra 17.00 til 20.00. Det er derfor ekstra fint om folk kommer noenlunde presist på fest, slik at nevnte kjeller blir mest mulig preget av Lyn og Bastionen kvelden ut. Største motivasjon for å dukke opp tidlig er likevel at spillerne og Trikkis vil ankomme stedet allerede 18.00. Her vil årets spillerstall presenteres, og det vil naturligvis være mulig å komme med innspill og spørsmål til vår sjarmerende trenerduo. Årsaken til at vi kjører på såpass tidlig er at det jo er seriestart dagen etter, og Trikkis vil selvsagt ikke risikere tømmermenn hos våre helter. Vi inviterer i så måte til et slags vorspiel med spillere og trenere, før man deretter går over til uansvarlig festing resten av kvelden. Scotsman har forøvrig 20-årsgrense, vi forstår at dette er forsmedelig for våre yngre medlemmer, men det er dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med.

Spillere og trenere setter umåtelig pris på engasjementet Bastionen viser år etter år – dette er sjansen til å gi dem en skikkelig boost i forkant av en tøff seriestart på Manglerud, etterfulgt av en enda tøffere hjemmekamp mot Tromsø i påfølgende uke.
Vel møtt fredag klokken 17. Heia Lyn!