Årets viktigste kamp!

Alle mann til Nadderud! Foto: Billy Bonkers

Det er to grunner til at du skal holde av førstkommende søndag: 1. Lyns viktigste kamp venter, borte mot Stabæks rekrutter. To lag med en viss dalende formkurve, men som uansett kommer til å trone på første- og andreplass etter runden som i skrivende stund pågår, sannsynligvis à poeng. Regnestykket er enkelt: Denne kampen kan ikke tapes, og den bør aller helst vinnes! Da har Lyn behov for alle tenkelige Lyn-sympatisører som kan krype og gå. Nadderud skal beleires, vi skal trøkke til fra start og det skal vi gjøre både på tribune og på banen!

Den andre grunnen til at du skal på bortetur med Bastionen neste helg er av det langt mer sørgelige slaget. Verdens koseligste buss med verdens beste bussjåfør bak rattet må pensjoneres. Ikke bussjåfør Kjell selv håper vi, men selve bussen. Det er trist nok. Her snakker vi minner, både gode og dårlige minner selvsagt, men vi tør påstå at det er flest av de gode. Denne bussen har tatt oss med landet rundt i flere tiår, og da fortjener Kjell og bussen hans en verdig avskjed. Det får vi bare hvis du melder deg på, så da gjør du det snarest.

Det er neppe mange der ute som blir sjokkerte over denne meldingen. De som har vært med på borteturer de siste årene har nok merket at storhetstiden til den stolte og grå hingsten vi alle elsker har gått mot slutten. I september er det altså slutt og det betyr at dette blir siste tur med kjellebuss, så krysser vi selvsagt det vi har av fingre og tær for at Kjell fortsetter å være landets mest trofaste sjåfør i overskuelig fremtid på tross av dette.

Vi kjører som vanlig fra busslomma på Bislett. Avgang er klokken 13:45, noe som gjør at vi kommer frem til Nadderud i god tid. I det øyeblikket vi går av bussen borte i forblåste og jævlige Bærum gjør vi tribunen til vår egen og holder det slik til kampen er avblåst. Her skal det være full innsats, og det skal det pokker ta være utpå gressmatta også!

Som nevnt er avreise kl 13:45 fra Bislett. Turen koster 100,- t/r. Påmelding er bindende.

I mellomtiden minner vi om en i grunnen like avgjørende kamp som venter for gutta allerede nå på tirsdag. Bunnlaget Redalen kommer til Bislett og har nok et visst håp om sjokkerende bortepoeng, i hvert fall hvis de hadde speidere i Eidsvoll og på Raufoss. Det kan de bare glemme, denne kampen vinner vi!
Møt opp på Bislett på tirsdag, syng deg hes, dra hjem og hvil stemmen din i noen døgn og gled deg til årets tur søndag om en snau uke!

Heia Lyn!