Årets styre er i gang

Merk deg disse tallene: fem i styret, 500 medlemmer, 1000 på første hjemmekamp.
Årets styre i Bastionen, bestående en av haug aldrende veteraner, satser høyt og lover å bruke sin lange erfaring til å gi deg en sesong du sent vil glemme!

Onsdag møttes gjengen til konstituerende styremøte, og slik ser årets styre ut:
Christian Falkenberg – Leder og turansvarlig
Gei Schei – Økonomi- og medlemsansvarlig
Torstein Velvang – IT- og markedsansvarlig
Veronica Stabe – Ansvarlig for effekter, kommunikasjon og arrangement
Lene Moen Tønnesen – Ansvarlig for effekter, kommunikasjon og arrangement

Her er våre hovedmål:

500 medlemmer

Vi skal doble medlemsmassen vår fra i fjor. 500 medlemmer bør være oppnåelig i løpet av kort tid. Vi sender ut SMS der du kan betale medlemskontingenten din i starten av mars. 200 kroner for medlemskap; lite for deg – veldig viktig for Bastionen! Medlemskapet gir deg fordeler som; billigere borteturer, gratis utgave av årets første LFM, rabatt på effekter og et skikkelig stilig medlemskort!

1000 Lyn-supportere på sesongstarten

Første hjemmekamp skal samle 1000 fine folk på Bislett 15. april. Ta med deg venner, kjæreste, foreldre, barn, elskeren og støttekontakten og kom deg på kamp! Det blir supersalg på gamle effekter, god stemning på tribunen og ikke minst et heltent lag klare for å legge seg på topp av tabellen allerede fra starten av!

5 organiserte borteturer

Selv årets styre kjenner sin begrensning og innser at det blir vel langt å ta buss til Nord-Norge. Så planen vår er å lage opplegg rundt alle bortekampene i Oslo samt to av bortekampene i nord.
Til Korsvoll og Grei setter vi opp buss, sannsynligvis også med stopp på en mer eller mindre Lyn-vennlig pub på veien. Til Frigg kjører vi pub til pub fra Bislett til Majorstua. Her er det bare å stålsette seg for en skikkelig festdag!
Vi kommer også til å legge opp til organisert tur til to utvalgte destinasjoner i Nord-Norge. Hvor det blir påvirkes av deg, poll kommer her på Bastionen.no.
Kick off og jubileumsfest
7. april er det klart for årets fest når vi inviterer til kick off og en forsinket jubileumsfest (Bastionen ble nemlig 25 år i fjor for de som ikke visste det). Hvor og hva kommer vi tilbake til. Men sett av datoen allerede nå, denne festen vil du ikke gå glipp av!

Smått og godt

Andre ting det er verdt å merke seg:
– Vi tømmer effektvarelageret vårt og produserer også opp noen skikkelig godbiter, stay tuned for mer info.
– Vi feirer Lyns 122 års dag 3. mars med øl og god stemning på Store Stå! Kom og feir verdens fineste fotballklubb med oss!
– Har du andre ideer for årets sesong? Send oss en mail, en PM på Facebook eller ring oss.