19. september: Møte for bastionærer på klubbhuset

Styret i Bastionen inviterer til møte for alle betalende Bastionen-medlemmer i 2016. Datoen er 19. september, klokken 19.00.

Agenda for møte er en diskusjon rundt hva vi som supportere ønsker som hjemmebane i 2017, altså neste sesong. Alternativene er Bislett Stadion eller Kringsjå kunstgress, og ingen beslutning er tatt, hverken hva gjelder Lyns faktiske hjemmebane neste år eller Bastionens prioritering. Dette vet vi det er ulike meninger om i ulike miljøer, både innad i Bastionen og i Lyn. Heller ikke innad i styret er vi hundre prosent enige, derfor ønsker vi å høre din mening.

Med andre ord: Har du en mening om dette, anbefaler vi at du tar turen opp til klubbhuset for å fremme denne. Selv om styret kontinuerlig “tar tempen” på hva vi oppfatter at er rådende holdning til diskusjonen blant våre medlemmer og på stadion, i tillegg til å delta på møter med Lyn når det er aktuelt, vil signalene vi får neste mandag være av viktig art for hva Bastionen-styret utad fronter som ønsket hjemmebane, dersom dette blir aktuelt.

Hold derfor av mandag 19. september 19.00 i kalenderboken din (i tillegg til Lyns bortematch mot Grei førstkommende lørdag, selvfølgelig).