Borteturer i 17. mai-helgen

Først vil vi takke alle for en fantastisk trikketur til Skeid og Nordre Åsen 1. mai. Selvom turen ble delvis amputert, så var stemningen på topp. Vi gjorde Nordre Åsen til vårt eget og Skeidoksene hadde som forventet aldri noe å stille opp med.

Nå retter vi nesen mot våre neste destinasjoner. Som vi skrev i en tidligere nyhet her på Bastionen.no, så ønsker vi å lage vår egen 16. mai-fest når NFF igjen lot være å gi oss muligheten til en skikkelig fotballfest. Lyn 2 spiller nemlig 3. divisjonskamp borte mot Grei på Greibanen kl. 16. Vi har ordnet med buss, men er avhengige av nok påmeldte. Bedre vors til 17. mai skal du lete lenge etter. Turen koster kun 80 kroner for medlemmer og 150 for ikke-medlemmer. Bussen går 15.00 fra Bislett stadion.

Og når vi først vorser på Oslo øst, kan vi vel like godt ta nachspielet der også. Mandag 18. mai er det a-laget som gjelder og Vålerenga 2 er motstander. Kampen spilles i Vallhall med kampstart 19.00. Vallhall skal farges rødt og hvitt og 3 poeng skal bli med hjem til beste vestkant. Bussen går 18.00 fra Bislett stadion og turen koster 80 kroner for medlemmer og 150 kroner for ikke-medlemmer.

Meld deg på begge for 150 kroner (medlemmer) eller 250 kroner (ikke-medlemmer).
Påmelding til begge turene er bindene.

Men som du sikkert vet er det hjemmekamp allerede førstkommende søndag klokken 16.00.
Vi møtes på Katedralen før og etter kamp! Med deg på vårt Facebook-event her.