1000 sesongkort for LYN MMXX!

2020, MMXX med romertall, er blitt et år som vil forandre våre liv.
Vi ser at ting vi har tatt for gitt, kan forsvinne fortere enn vi hadde drømt om. Mange vil si at fotballen er blant de mindre viktige av disse tingene. Bastionen er ikke helt enig i det.

Fotball er spenning og underholdning. Supportere over hele kloden vet hvordan fotballresultater kan påvirke oss. Glede og sorg over om laget vårt lykkes eller mislykkes gir helger og hverdager en liten ekstra dimensjon. Vi kjenner det litt på humøret slik eldre føler det på gikta når været skifter. Nå opplever mange mangelen på fotball som en del av en stor sorg som hele verden kjenner på.

Det viktigste med fotballen er kanskje at den lar oss oppleve FELLESSKAP. På tvers av alle våre ulikheter, kan vi oppleve sorg, glede og frustrasjon SAMMEN.
Fotballen, og det vi kan oppleve gjennom den, ble borte for oss like før sesongen skulle sparkes i gang. Vi mistet noe vi har gledet oss til å oppleve sammen. Men vi har ikke mistet fellesskapet. De vi pleier å stå side om side med på kamp opplever det likedan. La oss vise at vi fortsatt står sammen om LYN!

Bastionen setter et høyt mål for alle som støtter LYN. Vi ønsker å gi et økonomisk bidrag til LYN slik at klubben i våre hjerter kan møte utfordringer med koronasituasjonen på best mulig måte og støtte spillere og alle andre som står på for denne flotte klubben.

KJØP SESONGKORT I DAG!
En vakker dag skal vi igjen gå smilende hjem fra LYN-kamp.