[Konkurranse] Hjelp oss å holde medlemsregisteret oppdatert

Da vi ble valgt inn i styret i år, så ble vi lettere sjokkert over hvor utdatert og lite oversiktlig medlemsdatabasen var. For vår egen, men ikke minst for kommende styrer, valgte vi å skifte leverandør. Det har nå blitt veldig mye enklere, men vi vil også gjerne være sikre på at vi har riktig kontaktinfo til våre medlemmer før vi sier oss helt fornøyd.

Vi kommer til å legge vekt på å sende ut info på e-post fremover, da sparer vi tusenvis av kroner på utgifter til utsendelse og ikke minst tid på å poste og sende ut. Veldig viktig at du passer på at vi har riktig e-postadresse.

Derfor setter vi stor pris på om du tar deg to-tre minutter til å fylle inn infoen vi spør etter på skjemaet under. Det gjør jobben vår utvilsomt mye, mye lettere!

Som en ekstra stor takk til dere som hjelper oss med dette, har Klovner i Kamp gitt oss to gratisbilletter til konserten deres på Sentrum Scene 24. september, som vi vil lodde ut til en heldig vinner.
(Har du fortsatt ikke tatt deg sammen å meldt deg inn i Bastionen, så har du mulighet nå. Du vil da være med i trekningen).

(Kommer ikke skjemaet under opp? Trykk på denne linken.)