KAMPDAG! Fortsetter seiersrekken på Bislett?

Bastionen under Lyn-Skeid. Foto: Billy Bonkers

Får vi se slike jubelscener i dag også? Foto: Billy Bonkers

Etter to strake hjemmeseire, gikk mye galt når Lyn reiste til Nord-Norge sist helg. 3-1 tap mot Harstad og Fannar måtte ut med skade. Heldigvis er vi heldige som har to av avdelingens beste keepere, så vi er sikre på at Sofus gjør jobben minst like bra i dag.

Klokken 19.00 i kveld er det ny kamp, endelig tilbake på Bislett. Nå skal vi fortsette å bygge på hjemmeformen, Bislett skal forbli vårt fort i høst.
Det blir spennende å se om Jason Nathan Bli får sin hjemmedebut, og kanskje får landsmannen Ousmane Fane debuten sin for a-laget også.
Vi venter fortsatt på første scoringer fra Sveen og Birger. Du skal ikke se bort i fra at de kan komme i dag. Det er også usannsynlig at Moses er ferdig med å dele vannet, så vi tror på mer magi fra talentet i dag!

Forøvrig så venter det ny utgave av Lyns Fotball Magasin (LFM) i dag. Lengre intervjuer med trenerteamet og Hans Georg Øverby, også kalt «lærern». Absolutt vært å ta en titt på.

Lyn-TV streamer kampen for 89kr. Men vi forventer som alltid at alle som befinner seg i Oslo-området tar turen til stadion.

Før og etter kamp er Store Stå Pub møtestedet.
Kampstart er 19.00.

Vi ses! KOM IGJEN LYN!