I morgen sikres plassen

Feiringen etter overtidsscoringen mot Rilindja i våres. (Foto: Frank Halse)

Feiringen etter overtidsscoringen mot Rilindja i våres. (Foto: Frank Halse)

Vi tror på 3 nye poeng mot Rilindja i morgen. (Foto: Frank Halse)

Vi tror på 3 nye poeng mot Rilindja i morgen. (Foto: Frank Halse)

Som de fleste nok har fått med seg, er hjemmekampen mot Rilindja i morgen flyttet til Kringsjå Kunstgress. Avspark er fortsatt 16.00, motstanderen er fortsatt laget som sørget for å gi oss en høydramatisk bortekamp i våres. Forskjellen er at vi i morgen kan juble ekstra høyt ved seier, for det betyr isåfall at plassen er reddet!

Bortekampen mot Rilindja på Haugerud ble en gysare av de helt sjeldne, der en overtidsscoring av Erik Botheim sørget for full jubel for alle tilreisende supportere. Umulig å glemme er også frisparket Rilindja fikk etter det igjen, der avdelingens suverene toppscorer, Alban Shipshani, blåste ballen rett til side for mål. Nå er riktignok Lyn inne i årets beste periode, så kanskje vi på tribunen får en hakket mindre hjertevond opplevelse (selv om litt spenning ikke er å forakte) – eller kanskje det blir en ny klassiker, der vår nye yndling Felix Boe-Tangen smeller inn seiersmålet på overtid?

For å finne ut av dette tar du med deg det som kan krype og gå av Lyn-folk i familie- og vennekrets opp til Kringsjå i morgen. Avspark altså 16.00, 18.00 er plassen sikret.
Heia Lyn!