Senja – Lyn

Husker du høstsesongen i fjor? Kampene mot Stord og Florø i de to siste rundene. Da vi berget plassen på målforskjell foran Brann 2? For en thriller det ble. Da var det opp til oss selv, og det holdt akkurat.

I høst er spenningen absolutt tilbake. Vi har vært igjennom 11 cupfinaler etter sommerferien, og det er nesten utrolig at det fortsatt er spennende etter den katastrofale vårsesongen. Men med det laget Lyn har mønstret i høst så oser det vilje. Spesielt i de to siste kampene har det vært en vilje vi ikke har sett på lang, lang tid. Nettopp derfor er håpet om at vi overlever i år også så stort.

Senja-kampen til helgen kan lett sammenlignes med Stord borte i fjor. Nervøse bortesupportere både på stadion og hjemme i Oslo. Tap betyr nedrykk, uavgjort kan til nød holde om Ullern går på tap i begge de to siste, mens med seier setter vi et enormt press på Ullern.

Senja ønsker alle som reiser oppover velkommen, men innrømmer at det ikke er stort å finne på der.
Dette var svaret vi fikk når vi snakket med de:

Dere kan besøke  http://www.hamnisenja.no/ hvis dere har tid, 40 min fra stadion, da kan dere samtidig ta turen innom Senjatrollet http://senjatrollet.no/hjem/. Eller Husøy i Senja  http://www.botnhamn.com/NO/Husoy.htm.

Hvis dere ønsker å spise god lokal mat anbefaler vi http://www.senjastua.com/index.php/meny, som ligger ca. 3 km før dere kommer til stadion.

Ellers så har vi ikke så veldig mye å skryte av når det gjelder tribuner, men vi skal nok finne plass til dere.

Men med seier spiller det vel ikke så stor rolle hvor lite det er å finne på der.

For deg som ikke reiser oppover, så har vi en veldig god nyhet! Vi har vært i kontakt med lokalavisene Nordlys og Folkebladet som lover oss stream fra Senja kunstgress. Dessuten har vi vært i kontakt med Patio (Cin Cin) som nettopp har skaffet seg projektor og PC. De har valgt å drite i den ubetydelige Jørgen Klopp debuten og Liverpool – Spurs, til fordel for å streame Senja – Lyn for oss! Det takker vi og bukker for og ønsker alle nervøse sjeler velkommen til kamp i kjelleren på Patio. Dørene åpner til vanlig 13.00, men åpner de litt tidligere for oss på lørdag.

NB! Vi har fått beskjed om det er begrenset med plass, så det er første mann til mølla.

Om ser kamp i nord, på Patio eller hjemme i stuen, så ønsker vi alle lykke til!

KOM IGJEN NÅ LYN! VINNE!