Okay!

Kick-off overstått, busstur neste! På Bastionens sesongkick-off fikk vi høre Bent Inge fortelle at årets A-lag består av spillere som ønsker å spille for Lyn og som ønsker å bygge opp en stamme over flere år. På spørsmål om opprykk fikk vi «ja takk, begge deler». Vi er med på begge deler!, men skulle ikke ressursene rundt klubben rekke til opprykk i år, så får vi i hvert fall muligheten til å heie frem et samlet Lyn-lag som ønsker å gjøre klubben stolt! Bastionens formål er å støtte Lyn på en best mulig måte fra tribuneplass på både hjemme- og bortebane. Så frem med flagg og plagg i rødt, hvit og blått! Kjenner du din besøkelsestid… det er bare å melde seg på busstur til serieåpning i Tønsberg lørdag 13. april!

Plan A; bussen går fra Bislett litt over 10. Vi har med kjentfolk og satser på å være i Tønsberg ca. 12. Der tar vi et pubstopp på «Plan B Sportsbar», sånn at Plan B er unnagjort. Da kan vi fortsette med plan A og heie Lyn frem til seier fra 14. Etter det tar vi bussen tilbake til Oslo. Det er allerede mange påmeldte så dette blir gøy!

Turen koster kr 200 og er kun for medlemmer av Bastionen. Du kan sikre deg plass på bussen allerede nå ved å kjøpe billett i Bastionens Vipps butikk (81189)