Ny bortekamp – nye muligheter

16. mai inneholdt mye av det vi ønsker oss når Lyn har kampdag, bare ikke det aller viktigste: Et heltent hjemmelag og seier. I stedet ble det en real nedtur og årets første tap hjemme mot Lørenskog 2. Vi satser på at dette bare har gjort at gutta kjører 100 % på i morra, borte mot Rilindja på Haugerud kunstgress.

Rilindja er et av få lag der vi visstnok kan vente oss litt motstand på tribunen, med andre ord er det ekstra viktig å trå til fra start i morra og fortsette trenden fra 16.mai-kampen. Da var det, til tross for et skuffende tilskuertall, igjen liv og røre på Bastionens felt på Bislett.

Bastionen setter ikke opp buss til denne kampen, men bevandret som vi er i Norges hovedstad satser vi på at Lyn-supportere likevel kjenner sin besøkelsestid og finner fram til Haugerud kunstgress på egenhånd. Det suverent enkleste framkomstmiddelet for dere uten bil, er t-bane: Linje 2 kjører deg rett til Haugerud stasjon, derfra er det kun 300 meter å gå, så er man på plass i Tvetenveien 181, eller Haugerud kunstgress om du vil.

Vi gikk slukøret hjem fra Bislett på mandag, i morra skal vi gå feststemte ut av stadionportene på Haugerud – kom igjen, Lyn!

(Foto: Lars Opstad / Kladd.no)

I morgen forventer vi et revansjesugent Lyn! (Foto: Lars Opstad / Kladd.no)