Neste stopp: Grei kunstgress

Lyn vant 3-0 på Bislett i våres. (Foto: Lars Opstad)

Lyn vant 3-0 på Bislett i våres. (Foto: Lars Opstad)

Plassen i neste års 3. divisjon ble sikret med en 5-2-seier over Rilindja forrige helg. Sportslig var dette en av de beste og mest underholdene kampene vi har sett denne sesongen, publikumsmessig har vi endel å gå på. Lørdag skal vi igjen innta Groruddalen, denne gang på vei mot å sikre tabelltopp! Og for banehoppere; værsågod!

Vårkampen på Bislett vant vi solid 3-0 med en Karbon-dobbel og en overtidsscoring fra Jonas Hammer. Grei fikk Lyn-kjenning Patrick Gran utvist rett etter pause, og avdelingens nestmestscorende Stig Haugseth bommet på ballen. Ligger det en forbannelse over våre tidligere helter når de skal spille mot oss?

Grei ligger i dag på 6.plass, så det er ingen grunn til å tro at de ikke kommer til å ofre alt for å komme seg opp til sikker plass. De kommer fra en uavgjortkamp mot Lommedalen, og to tap og to seiere før det. Avspark kl. 1600 på Greibanen.

Hjemmelaget tar ikke inngangspenger, men har både kiosk og loddsalg med premier i pausen. I Bastionen liker vi hyggelige verter, så vi oppfordrer til å legge igjen litt penger i kiosk- og/eller loddsalget deres.

Ca. 12 minutters gange fra Kalbakken t-banestasjon. (Foto: skjermdump)

Ca. 12 minutters gange fra Kalbakken t-banestasjon. (Foto: skjermdump)

Lyn-supportere burde ha blitt godt kjent med linje 5 retning Vestli nå, denne gangen kan dere gå av på Kalbakken. Ta banen som går 15.02 fra Jernbanetorget, så har du tid til å høre på Vestkanttribunalets siste sending på metallveien inn i dalen. For dere som kjører bil så er det gode parkeringsmuligheter og Grei åpner grusbanen for ekstra plasser.

Vi sees på kamp!