Gjensyn med Ekeberg

Tilhengere-1

30. juni 2010 gikk FK Lyn konkurs, og tankene om hva man skulle finne på hver søndag, gikk i alle Lyn-supporteres hoder. Men Lyn dør aldri! 11. august 2010, vil alltid huskes som dagen der vi snudde det mørke til noe langt lysere.

For mange var det bare en helt vanlig onsdag, men for over 400 Lyn-supportere var dette en veldig spesiell dag. 19.45 den onsdagskvelden skulle 6. divisjonslaget til Lyn Fotball spille borte mot Christianssand på Ekeberg. Det hadde regnet hele dagen, men til kampstart klarnet det opp. Det lå til rette for en fantastisk fotballkveld i flomlys. De fleste ble nok overrasket over oppmøte på jordvollen ved siden av banen. Den var stappfull av Lyn-folk.

Med sang og bluss underveis i hele kampen og banestorming ved scoringer og kampslutt, vant vi 10-1. De som ikke fikk gåsehud når spillere og supportere sang og danset sammen i midtsirkelen etter kampen, må det feile noe alvorlig. Det var magisk – det var starten på noe nytt!

Les også: Meld deg på årets Bastionen Cup

Får vi se Ola skyte oss til ny kontrakt i 2. divisjon? Foto: Lars Opstad

Får vi se Ola skyte oss til ny kontrakt i 2. divisjon? Foto: Lars Opstad

Siden da har vi klatret flere divisjoner, og troppen er naturlig nok skiftet ut. Bortsett fra to mann. Tresor Egholm var kaptein den kvelden, mens Ola Sætherbakken scoret 3-0 målet, der Tresor var tilrettelegger. I dag er de to av ikonene i Lyn.
Nå skal de opp til Ekeberg igjen, bare et steinkast unna der de spilte for fem år siden. Nå er motstanderen mye tøffere. KFUM er serieleder før denne runden, mens vi ligger sist.

Men hva passer vel ikke bedre enn at det snur nå? At vi tar vår første borteseier på nettopp Ekeberg, og setter igang sluttspurten som ender med at vi redder plassen til slutt.
Ingen av de som var der i 2010 vil glemme den kvelden. Vi tror det skjer igjen, og nå vil vi ikke at du skal gå glipp av det.

La oss dra til Ekeberg for å lage like mye liv og leven som vi gjorde den gang. La oss vise KFUM og de såkalte Kåffa Profetene hvorfor de aldri vil bli som oss. La oss hente hjem 3 poeng!

Lørdag klokken 16 på KFUM-Arena!

Vil du mimre tilbake, så ligger fortsatt de herlige bildene til Billy Bonkers på Facebook. (Link til Facebook)