Groruddalen, her kommer vi!

Gutta har trent godt i sommer, nå skal de hente årets første trepoenger. (foto: Bastionen)

Gutta har trent godt i sommer, nå skal de hente hjem årets første trepoenger. (Foto: Bastionen)

Vi kan vel være så ærlige å si at det har vært godt med tre ukers pause etter den ekstremt tunge vårsesongen.
Men nå starter alvoret igjen. Vi så alle bedring i spillet mot Holmen før pausen, uten å få noe resultat. Nå har Tresor og Mikkis fått jobbet enda mer med gutta. Det er nå det gjelder, denne høsten blir ekstremt viktig. Hver kamp blir en cupfinale.

Klokken 18.00 i kveld spiller Lyn borte mot Grorud. Grorud som slo oss i serieåpningen, 2-0. Grorud! Et lag uten supportere og et lag som kun er et farmerlag for klubben vi alle hater. Nå skal vi revansjere det, og forventer derfor full innsats fra alle i 90 minutter. Også fra tribunen, vi skal snu dette sammen. Vi er Lyn!

Det blir som kjent ingen buss til Grorud kunstgress, men det er veldig enkelt å komme seg dit på egenhånd. Her lister vi opp noen forslag:

Bil: Kjør riksvei 4 til du kommer til Grorud, ta av før bensinstasjonen (On the Run) og kjør rundt svingen. I lyskrysset tar du til venstre og 50 meter lenger ned i veien finner du banen på høyre side. Her er det godt med parkeringsplasser, men til nød kan du også stå parkert ved Grorud senter på motsatt side av broen.
T-bane: Linje 5 mot Vestli går hvert kvarter fra sentrum. Gå av på Grorud stasjon. Derifra går du opp trappene og høyre opp mot senteret. Gå gjennom den lille passasjen under blokken til du kommer ut på veien og følg veien over broen, og du finner banen på høyre side. 5 min og gå.
Buss: Flere busser går fra sentrum til Grorud. Men 31-bussen har siste stopp på Grorud bussterminal og går hvert kvarter. Fra bussterminalen følger du bare veien over broen til venstre, før du finner banen på høyre hånd.

Vi oppfordrer alle å komme tidlig å finne plass på den lille enkle tribunen.
Grorud skal farges i rødt, hvitt og blått i 2 timer!

Vi ses på kamp. Heia Lyn!